Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Щітка для вичісування шерсті собак і котів King Komb Desheding Tool

Код товару: 1000962

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Власники домашніх тварин знають, що їх улюбленці потребують не тільки якісного харчування і вигулу, а й регулярного догляду. Для того щоб шерсть тварини виглядала блискучою і здоровою, його обов'язково варто вичісувати. Саме тому ми пропонуємо вашій увазі такий аксесуар, як щітка для тварин King Komb Desheding Tool. Це універсальний прилад, який може прослужити вам і як гребінець для собак, і як гребінець для котів. Щітка підходить для вихованців різних розмірів. А завдяки тому, що аксесуар оснащений різними гребенями, його можна використовувати в догляді як за короткошерстими тваринами, так і за довгошерстими.

Дана щітка для вичісування хутра тварин має спеціальний перемикач

За допомогою цього перемикача можна керувати гребенями, висуваючи їх вперед і назад, всередину корпусу. Ця функція спрощує чистку щітки, адже лише один рух руки - і Гумер буде знову чистий. Така щітка від хутра підходить і для вичісування підшерстя, так як на ній їй ділянка з прогумованих зубців напівкруглої форми. Вони не тільки дістають до підшерстя, а й здійснюють легкий масаж шкіри тварини. Відзначимо, що щітка для собак може використовуватися і під час очищення килимів або м'яких меблів. Варто улюбленцю проїхатися в автомобілі, полежати на дивані, як тут же на сидінні з'явиться його хутро. Дана щітка для котів ураз розправиться з нею, за лічені секунди очистить будь-яку поверхню.

Аксесуар прослужить вам протягом тривалого часу, тому що перед нами якісний інструмент. Ця щітка для тварин має міцний пластиковий корпус, надійні сталеві гребені і прогумовані зубці. Важить виріб менше 200 грам, тому його зручно тримати в руці і можна брати з собою для вичісування свого улюбленця під час прогулянки на свіжому повітрі. Ну а купити гребінець для собак ви можете в нашому інтернет-магазині прямо сьогодні з доставкою в будь-який куточок України.

Щітка для вичісування шерсті, характеристики:

  • Матеріали виготовлення:
    • Корпус: пластик
    • Гребені: нержавіюча сталь
    • Прогумовані напівкруглі зубці
  • Розміри: 14.5х5 см
  • Вага: 180 г
  • Упаковка: блістер, запаяна





Щітка для вичісування шерсті собак і котів King Komb Desheding Tool
Щітка для вичісування шерсті собак і котів King Komb Desheding Tool