Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Світлодіодна вивіска для магазину "Открыто" - LED табличка на двері

Код товару: 1001392

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Яскрава світлодіодна табличка вивіска «Открыто» допоможе Вашому закладові стати ще популярнішим

Ви є власником кафе або кав'ярні і не знаєте, яким чином можна привернути увагу клієнтів до свого закладу? Тоді радимо Вам звернути увагу на світлодіодну вивіску «Открыто». Сьогодні існує багато методів залучення клієнтської аудиторії - хтось рекламує заклад по радіо, хтось розміщує оголошення в місцевих газетах. Але самим бюджетним і дійсно ефективним методом все ж є світлодіодний напис, який гарантовано не залишить непоміченим будь-який заклад в темний час доби.

Виріб має прямокутну форму. Його розміри становлять 48 см х 25 см, що забезпечить ідеальну видимість напису навіть на відстані, але в той же час зовсім не виглядає занадто громіздким. Основа вивіски - спеціальний матеріал з антибліковим ефектом і особливим матовим покриттям. Завдяки цьому на даному тлі яскраво і контрастно виглядають букви напису.

Світлодіодна табличка має багато переваг

Наприклад, вона дуже легко встановлюється, причому розмістити вивіску можна на стіні, на спеціальному ланцюжку або за допомогою саморізів. А ще виріб оснащено шнуром достатньої довжини, щоб його було зручно підключати до електромережі. Все це свідчить про те, що використовувати даний атрибут можна і всередині приміщення, і зовні.

Купуйте вивіску «Открыто», і Ви самостійно оціните її ефективність в залученні нової клієнтської аудиторії відразу ж після початку використання. Більш того, Ви гарантовано збільшите свій прибуток, витративши на придбання таблички мінімум коштів.

Світлодіодна табличка «Открыто» - характеристики:

  • Живлення: від мережі 220 В;
  • Розміри: 48х25 см;
  • Тип ламп: LED
  • Тип кріплення: настінний, навісне (ланцюг з карабінами для кріплення за скоби входить в комплект);
  • Вага: 550 г.

Вивіска «Открыто» світлодіодна - комплектація:

  • Табличка;
  • Ланцюг з карабінами для кріплення на двері (стіну);
  • Картонна пакувальна коробка.





Світлодіодна вивіска для магазину "Открыто" - LED табличка на двері
Світлодіодна вивіска для магазину "Открыто" - LED табличка на двері