Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Багатофункціональний ручний відпарювач A 8 Liting 1200 Вт

Код товару: 1000626

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Технічні характеристики: 

  • прасує, дезінфікує, гріє воду, підходить для варіння яєць, інгаляцій. 
  • живлення 220 - 240 В, 50 ГЦ 
  • потужність 1200 Вт 
  • вага: 950 г 
  • розмір упаковки: 210х140х220 

В комплект входить: 

  1. ручний потужний відпарювач A 8 Liting 1200 Вт 
  2. резервуар об'ємом 0.5 л 
  3. парова кришка 
  4. натуральна кисть 
  5. детальна інструкція 

Прасування одягу - дуже трудомісткий процес і кожна господиня знає, скільки часу займає це заняття. Але не завжди є час і можливість зробити це швидко і якісно. І тут, як ніколи, доречним, буде 

Ручний потужний відпарювач A 8 Liting 1200 Вт - сучасна альтернатива прасці. 

Він замінить Вам звичайну праску, попрасує і відпарить Вам будь-які речі з різних тканин. Принцип його роботи в сильній подачі пари, яка ретельно розгладжує речі, при цьому розправляє найдрібніші складки. Є спеціальна сітка для чищення вовняних речей. Також великою перевагою даного відпарювача є те, що при подачі пари, за рахунок високої температури, відбувається термообробка тканин. Така дезінфекція підійде, наприклад, для дитячих речей, адже не завжди є можливість прокип'ятити їх. 
Ще одним достоїнством відпарювача є те, що в нього не потрібно весь час заливати воду, як у звичайну праску, а ймовірність того, що Ви пропалите річ дорівнює нулю. 

Ручний відпарювач представляє собою - компактний, сучасний, ергономічний інструмент.

Резервуар вміщує в себе 500 мл води, це забезпечує 20 хвилин безперервної роботи, пар подається кожні дві хвилини. Відпарювач має потужність 1200 Вт Завдяки цьому ви можете відпарити тканину будь-якого виду і надати речам більш новий і доглянутий вигляд, чого не могла забезпечити звичайна праска. Вага відпарювача складає трохи більше кілограма. Він компактний і легко поміщається в руці. 

Цей потужний відпарювач не займе багато місця у вашому будинку, а також Ви можете не замислюючись взяти його з собою в дорогу. 

Він транспортабельний і стане в нагоді Вам далеко від дому, так як Ви без зусиль погладите речі в будь-якій обстановці і навіть без прасувальної дошки. Має кілька насадок, що робить його просто універсальним пристроєм. Може виконати роль чайника, кип'ятильника, глечика для зберігання води. Ви здивуєтеся, скільки функцій зможе виконати цей паровий утюжок. 
Зніміть парову праску і відпарювач допоможе Вам не тільки закип'ятити воду, але і зварити в ньому яйця. А якщо багатошаровий резервуар закрити паровою праскою, він виконає функцію термопота (ємність, в якій вода довго тримає свою температуру). І Ви можете в будь-який момент порадувати себе чашкою гарячого чаю. 
Також багатофункціональний відпарювач можна використовувати в ролі інгалятора, капніть в резервуар кілька крапель потрібних ліків і дихайте на здоров'я. 
Найголовніше: остерігайтеся підробок. 
В справжньому приладі нагрівальний елемент виконаний з нержавійки, а корпус з міцного пластику. 
Ви можете купити ручний відпарювач в магазині Саме То за доступною приємною ціною.





Багатофункціональний ручний відпарювач A 8 Liting 1200 Вт
Багатофункціональний ручний відпарювач A 8 Liting 1200 Вт