Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Бандаж для спини з підтяжками підтримуючий

Код товару: 1000923

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Окружність талії 66 - 111 см.
Висота пояса в області хребта 15,5 см.

Бандаж для спини з підтяжками виключає можливість виникнення травм під час важкої фізичної роботи. Його рекомендується використовувати людям, діяльність яких передбачає постійні фізичні навантаження:

  • спортсменам,
  • рятувальникам,
  • різноробочим,
  • вантажникам,
  • водіям,
  • шахтарям і т.д.

Особливості конструкції та експлуатація бандажа для спини з підтяжками

Бандаж на спину з підтяжками дуже простий у використанні і догляді. Його необхідно одягнути на пояс, перед тим як ви почнете займатися фізичною працею і закріпити за допомогою застібки-липучки так, щоб пояс щільно сидів на торсі, на сповзав і не зміщувався, але в той же час на передавлював тіло. Завдяки використанню липучок, можна регулювати довжину пояса, за рахунок чого він підходить людям з будь-яким об'ємом талії. Підтяжки кріпляться до пояса за допомогою застібок Velcro в один рух. Вони створюють додаткову підтримку спини. Довжину їх можна регулювати.
Пояс для спини підтримуючий виготовлений з міцної тканини, добре пропускає повітря, так що тіло під ним не перегрівається і не потіє. Носити виріб рекомендується поверх нижньої білизни з натуральних матеріалів.
Ніякого особливого догляду виріб не вимагає. У міру забруднення його потрібно прати в прохолодній або теплій воді з милом або порошком. Після висихання він буде знову готовий до експлуатації.





Анатолий ( 2016-06-26 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
пояс хороший! действительно помогает при физ нагрузках!

Відповісти
Бандаж для спини з підтяжками підтримуючий
Бандаж для спини з підтяжками підтримуючий