Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Бездротовий світлодіодний світильник Cordless Night Eyes

Код товару: 1001796
Опис

  • Модель: Cordless Night Eyes
  • Лампа світлодіодна
  • Тип: бездротова
  • Матеріал корпусу: пластик
  • Ресурс: до 100 тисяч годин
  • Функціонує: протягом 50 секунд
  • Відстань реагування: 3 м
  • Живлення: батарейки ААА (у комплект не входять)
  • Особливості: з датчиком руху, може обертатися.

Сьогодні кожен намагається облаштувати будинок, використовуючи найкорисніші та гідні аксесуари, які порадують не тільки зовнішнім виглядом, але і своїми функціональними можливостями.

Одним з таких корисних приладів і є бездротовий світильник з датчиком руху «Cordless Night Eyes».

Цей світильник складається з пари плафонів, причому їх можна повертати в різні боки так, як вам буде завгодно. Плафони працюють незалежно один від одного і мають дуже привабливий дизайн. Для роботи світильника використовуються яскраві і економні LED-лампи. У роботу їх приводять батарейки, яких надовго вистачає. Причому те, що пристрій працює не від електромережі, а саме від батарейок, ніяк не впливає на яскравість освітлення. Такий світильник дуже зручний під час використання в заміському будиночку або при незапланованому відключенні електрики. Ви не будете прив'язані до електромережі, і завжди зможете включити світло в будь-якому приміщенні.

Світильник «Cordless Night Eyes» унікальний тим, що оснащений спеціальним датчиком, що реагує на найменший рух.

Пристрій, як тільки ви ввійдете в кімнату, відразу ж включиться. Більш того, цей датчик ще реагує і на недостатню освітленість приміщення. А це значить, що включатися прилад буде лише в темний час або в похмурі дні. Як тільки люди вийдуть з приміщення, датчик тут же подасть сигнал на відключення світла. Це дуже зручно, не потрібно думати, а чи вимкнув ти світло, не потрібно турбуватися і рахувати витрачену електроенергію.

Ще одним невід'ємним плюсом світильника «Cordless Night Eyes» є те, що його можна розміщувати в будь-якій кімнаті, не пошкодивши ремонт. Вам не доведеться свердлити стіни або тягнути довгі дроти, щоб забезпечити освітлення за допомогою даного пристрою.





Бездротовий світлодіодний світильник Cordless Night Eyes
Бездротовий світлодіодний світильник Cordless Night Eyes