Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Чарівні фломастери Magic Pens що змінюють колір - упаковка

Код товару: 1001931

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Дитячі чарівні фломастери, що змінюють колір Magic Pens

Комплектація:

  • 9 різнокольорових маркерів;
  • 9 стираючих маркерів;
  • 2 безбарвних маркера-активатора.

 

Малювання грає величезну роль в психологічному і фізичному розвитку дитини:
  • пробуджує у малюків емоційну чуйність до навколишнього світу,
  • удосконалює естетичне сприйняття,
  • розвиває художній смак і творчі здібності,
  • покращує спостережливість,
  • сприяє концентрації уваги,
  • розвиває дрібну моторику.
У малюнках діти можуть відтворювати навколишній світ так, як сприймають його вони самі, і таким, яким би вони хотіли його бачити. Тому дуже важливо розвинути в дітях інтерес до малювання. Купіть чарівні фломастери Magic Pens. Малювати ними буде цікаво дітям будь-якого віку, включаючи тих, кого досить важко віднести до любителів живопису.

Чим особливі чарівні фломастери Magic Pens

Чарівні фломастери Magic Pens можуть змінювати колір малюнка. З їх допомогою можна зробити фіолетову сукню намальованою принцеси рожевим, синю рибку жовтої, червону метелика - помаранчевої тощо Дитина може не тільки створювати картинки, а й нескінченно міняти їх, вносити корективи, домальовувати нові деталі. А головне, в наборі є фломастери-коректори, за допомогою яких можна швидко виправити допущені в процесі малювання помилки, наприклад, прибрати лінії, що виходять за контури малюнка. Адже багато дітей щиро засмучуються, що контури малюнка виходять нерівними і тому картинка виглядає не акуратно. І часто через це кидають заняття. З фломастерами Magic Pens Ви швидко виправите ситуацію і покажете малюкові, що всі проблеми можна вирішити.
З фломастерами Magic Pens малюнки виходять дивовижно яскравими, веселими і об'ємними. Вони малюють дуже м'яко. Вистачає їх надовго.
Є у фломастерів Magic Pens і ще одна унікальна здатність - з їх допомогою можна створювати невидимі послання. А якій дитині не буде цікаво написати другу або отримати від товариша послання, яке ніхто крім них прочитати не зможе. І тільки за допомогою чарівного фломастера його можна буде проявити і прочитати. Справжня гра в шпигунів і розвідників. Діти просто обожнюють такі штуки!





Чарівні фломастери Magic Pens що змінюють колір - упаковка
Чарівні фломастери Magic Pens що змінюють колір - упаковка