Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Круглий органайзер для взуття на 12 пар Shoe Go-Round

Код товару: 1007974

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Органайзер для взуття SHOE GO-ROUND дійсно допоможе створити порядок і акуратне зберігання особистих речей в будь-якому місці де б Ви не знаходилися, особливо актуальним буде застосування в сучасних смарт-квартирах, невеликій площі, де місця в критично малій кількості і постійно його не вистачає.

Сам взуттєвий органайзер створений з гранично якісних і дихаючих матеріалів, що не мають неприємного запаху, що допоможе підтримувати взуття в винятковому порядку і чистоті захищаючи її від попадання пилу і вологи. В даному органайзері можливо зберігати взуття будь-яких типів і якості, при цьому підтримуючи тим самим порядок в самому приміщенні. Наш круглий органайзер можливо використовувати для зберігання не тільки взуття, а й наприклад головних уборів, рукавичок, тапочок і інших невеликих предметів, які можуть захаращувати територію проживання.

Універсальність і якість, ретельне опрацювання виконання даного продукту створює необхідність його придбання і використання в повсякденному житті для кожного. Даний органайзер для зберігання взуття завдяки універсальності і лаконічному дизайну можливо приховати від сторонніх очей сховавши його під ліжко або в шафу де він відмінно поміститися і буде зберігатися. Зручність сортування особистих речей в даному органайзері створює необхідність в його придбанні і зберіганні в будь-якому приміщенні.

Також купити органайзер для зберігання взуття можна як святковий подарунок для своїх близьких, родичів і друзів, що неодмінно буде відмінним подарунком і однозначно їх порадує при цьому допоможе створити в їх будинках порядок, звільнить житлову площу від гори взуття. Купити органайзер для зберігання взуття відмінна ідея і правильний вибір людини яка любить чистоту і порядок у власному домі.

Характеристики органайзера:

  • Кількість відділень: 12;
  • Форма: круглий;
  • Діаметр: 70 см;
  • Висота: 13 см.

Комплектація:

  • Органайзер;
  • Картонна упаковка.





Оля ( 2020-09-24 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Наконец то я смогла нормально сложить все свои 100500 пар обуви)

Коментар:
Хороший органайзер для моих любимых туфелек теперь не переживаю что они как то могут испортиться)
Відповісти
Адміністратор магазину СамеТо
2020-09-24
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Большое спасибо за отзыв, Ольга. Ваше мнение важно для нас

Відповісти
Круглий органайзер для взуття на 12 пар Shoe Go-Round
Круглий органайзер для взуття на 12 пар Shoe Go-Round