Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Масажер електростимулятор м'язів для спалювання жиру VERY EASE Sport Body Machine

Код товару: 1002602

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Багато з нас мріють позбавитися від зайвої ваги, але не у всіх є час і матеріальні можливості, щоб відвідувати спортзал. А деяким силові тренування взагалі заборонені за станом здоров'я. Представляємо Вашій увазі масажер електростимулятор м'язів для спалювання жиру VERY EASE Sport Body Machine - ефективний прилад, який є високотехнологічним дивом, розробленим з урахуванням принципів фізики та з використанням мікроелектронних технологій для спалювання зайвого жиру.

Властивості електростимулятора VERY EASE Sport Body Machine

Використовувати даний масажер можна в будь-який час - під час занять йогою, на роботі, займаючись домашніми справами або навіть під час сну. Для виробу характерна наявність контрольованого мікропроцесора, який складається з 6 різних режимів для вдосконалення тіла. Завдяки йому електростимулятор створює імпульси різної частоти та інтенсивності, тобто кожен зможе вибрати навантаження, що підходить Вам найбільше. Імпульси впливають на нерви певної групи м'язів, і вони виробляють скорочення, тобто виконують ефективні вправи. При регулярному використанні VERY EASE Sport Body Machine відбувається швидке спалювання калорій, позбавлення від зайвого жиру, м'язи стають пружними і рельєфними. Застосовувати його можна для різних зон тіла, наприклад, для рук або ніг, попереку або шиї, живота або спини. Варто відзначити, що масажер не тільки перетворює тіло, але і знімає втому, додає сил і енергії, дарує відчуття бадьорості.

Особливості міостимулятора для схуднення VERY EASE Sport Body Machine

Особливістю виробу є ще й наявність вбудованого радіо, тобто під час масажу і тренування м'язів, кожен зможе насолодитися прослуховуванням своїх улюблених мелодій. Але і це далеко не всі переваги VERY EASE Sport Body Machine. По-перше, прилад оснащений таймером, який буде контролювати тривалість впливу на м'язи, і через півгодини автоматично відключить масажер. По-друге, застосування даного стимулятора не має протипоказань, тобто використовувати його можна всім без винятку. По-третє, він відрізняється компактними розмірами, а значить, масажер можна застосовувати в будь-якому місці і в будь-який зручний час. Ну і ще один плюс - стимулятор швидко заряджається і працювати без підзарядки досить тривалий час.

Як бачите, перед нами багатофункціональний корисний прилад, який легко і швидко вдосконалить будь-яке тіло, зробивши його рельєфним і красивим!

 

Основні характеристики масажера для спалювання жиру VERY EASE Sport Body Machine:

  • Даний масажер працює від акумуляторних батарей і заряджається від USB, що дуже зручно і надає пристрою мобільність у використанні.
  • Передова технологія EMS для розслаблення м'язів через шкіру визнана ефективним засобом для тренування м'язів;
  • Ергономічний дизайн: спалювання жиру на 360 градусів і дизайн м'якого старту, зручний у використанні;
  • Багатоцільові функції: добре розроблені 6 різних режимів тренування тіла і регульована 10-ти рівнева інтенсивність відповідно до Ваших щоденних вимог;
  • Вбудований таймер: таймер встановлено всередині, що автоматично відключає комп'ютер через 30 хвилин в робочому режимі, 20 секунд в режимі очікування;
  • Безпечний: без будь-яких побічних ефектів для людини;
  • Портативний і надійний: його можна використовувати в будь-який час і в будь-якому місці;
  • Тривалий час обслуговування і швидка зарядка: з вбудованим літій-іонним акумулятором він може працювати через 2 години після 20-ти хвилинної зарядки.

Комплектація товару:

  • Прилад з вбудованим радіо;
  • Самоклеючі еластичні елементи;
  • Чохол;
  • Інструкція англійською мовою.





Масажер електростимулятор м'язів для спалювання жиру VERY EASE Sport Body Machine
Масажер електростимулятор м'язів для спалювання жиру VERY EASE Sport Body Machine