Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Машинка для видалення катишків Cloth Shave FL-188 на батарейках

Код товару: 1002283

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Акумуляторна машинка для позбавлення від катишків Cloth Shave врятує речі Вашої сім'ї, та подарує їм друге життя

Всім господаркам відомо, що після прання на одязі з'являються катишки. Вони страшенно псують зовнішній вигляд виробів, роблячи їх заношеними і непрезентабельними. Причому від катишків не застрахований навіть найдорожчий одяг. Але вихід є! Врятувати одяг допоможе акумуляторна машинка для видалення кати шків Cloth Shave.

Принцип роботи машинки

Робота цієї машинки полягає в тому, що вона за допомогою спеціальних гострих лез, захованих під решіткою, видаляє всі-всі катишки. Для цього лише треба включити машинку і провести нею по поверхні одягу. Дизайн даної машинки продуманий до дрібниць для того, щоб під час її роботи вона не пошкодила тканину виробу. Більш того, невеликий розмір металевої насадки дозволить прибрати катишки навіть із самих важкодоступних місць, наприклад, під рукавами або коміром. До речі, під час процесу обробки речей Ви не насмітите в квартирі, тому що обрізані катишки залишаються в спеціальному контейнері, що знаходиться під ріжучою частиною машинки.

Компактна та безпечна Cloth Shave

Машинка для обрізання катишків має компактні розміри, тому її навіть можна брати з собою у відрядження або в подорож. У роботу прилад приводять батарейки, тому немає прив’язаності до електромережі. Розібратися з тим, як вмикати і вимикати даний прилад зможе кожен. А процес очищення речей від катишків безпечний не тільки для одягу, але і для рук. Оскільки всі леза заховані, можливість поранитися зводиться до нуля.

Купуйте акумуляторну машинку для видалення катишків Cloth Shave, і Ви заощадите сімейний бюджет. Адже з цим корисним приладом речі будуть служити Вам набагато довше, не втрачаючи своєї презентабельності, охайності і краси!

 

Характеристики Cloth Shave FL-188:

  • Тип живлення - 2 батарейки типу АА
  • Матеріал корпусу - пластик
  • Матеріал резервуара - пластик
  • Матеріал захисної сітки - метал

Комплектація:

  • машинка для усунення катишків
  • знімний напівпрозорий резервуар
  • коробка





Машинка для видалення катишків Cloth Shave FL-188 на батарейках
Машинка для видалення катишків Cloth Shave FL-188 на батарейках