Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Міостимулятор для м'язів Slimming Massager ST-788/ZH170

Код товару: 1000241

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Кожному хочеться мати струнку й підтягнуту фігуру, але для цього необхідно регулярно відвідувати спортзал. Але не завжди на це вистачає часу, тому і був винайдений міостімулятор Slimming Massager ST-788.

Міостимулятор Slimming Massager - це портативний пристрій новітніх технологій, який служить для стимуляції м'язів і знімає напругу.

Завдяки своїй простоті і зручності, міостімулятор глибоко і ретельно змушує працювати ваші м'язи, при цьому тонізує і зміцнює їх. Цим пристроєм можна користуватися і на роботі, і на відкритому повітрі, і вдома. Тонізуються навіть м'язи, які практично не задіяні під час інтенсивного тренування в спортзалі. Slimming Massager здатний зняти хронічні та гострі болі в м'язах, при регулярному використанні позитивно відбивається на вашому здоров'ї. Що б досягти ефекту, достатньо лише закріпити міостімулятор на проблемній зоні вашого тіла і увімкнути буквально на десять хвилин.

Робота міостимулятора починається з прикріплення двох електродів на вашому тілі і включення однієї з восьми швидкостей.

Завдяки електродам, через які надсилаються електричні імпульси, ваші м'язи починають скорочуватися - це сприяє притоку крові до проблемних зон вашого тіла і перешкоджає появі больових імпульсів у нервових волокнах. Через те, що м'язи скорочуються, прискорюється обмінний процес речовин в організмі, а це не призводить до відкладання зайвих жирів.

З міостимулятором Slimming Massager можливо тренувати будь-яку групу м'язів, пристрій не тільки здатний їх зміцнити, але і відновить природну роботу, поліпшить роботу внутрішніх органів і допоможе в боротьбі з целюлітом, при цьому підкоригувавши вашу фігуру. Він покращує циркуляцію крові, виводить токсини, зменшує напругу, покращує рухову активність.

У комплекті з пристроєм додається інструкція з його використання. Міостимулятор прикладається на суху шкіру, наносити жодних гелів не потрібно. Має вісім тренувальних програм, великий екран і працює від двох батарей.
 





Міостимулятор для м'язів Slimming Massager ST-788/ZH170
Міостимулятор для м'язів Slimming Massager ST-788/ZH170