Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Мотиваційний скретч постер досягнень My Life Scratch Poster UKR

Код товару: 1007557

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

В наші дні дуже актуальною темою э питання особистого розвитку і нових досягнень. Адже життя кожної людини через наявність перманентно присутніх побутових і робочих обов'язків перетворюється на рутину. Але всі ми знаємо, що для здійснення подібних подвигів, нехай навіть незначних, потрібні мотивація, наявність вільного часу і матеріальних можливостей, які, на жаль, є не у всіх. Тому сьогодні ми пропонуємо вашій увазі скретч постер My Life Scratch Poster, який гарантовано доступний кожному. Як і інші дорогі мотиваційні плакати, він подарує вам масу приємних емоцій і вражень в процесі виконання цікавих завдань різного характеру. Але при цьому коштує даний постер зовсім недорого.

My Life Scratch Poster  ̶  це постер досягнень, який працює за унікальним принципом.

Для початку вам потрібно вибрати завдання, виконати його, а потім - стерти скретч шар. У комплекті є перш за все постер, котрий стирається, спеціальний дизайнерський тубус, що дозволяє транспортувати і зберігати постер, монетка і фетровий клаптик, за допомогою яких зручно витирати скретч шар. Такий мотиваційний скретч постер можна повісити на стіну в залі або офісі, він відмінно доповнить будь-який інтер'єр. Варто відзначити, що друга назва такого постера - скретч карта справ, а все через те, що він містить 100 цікавих завдань, виконання яких гарантовано підніме настрій кожному. Ці мотиваційні постери купити можна в якості подарунка всім співробітникам або учасникам одного колективу. Вони обов'язково сподобаються кожному.

Треба також зазначити, що для виконання завдань ви можете відвести будь-який проміжок часу. Це може бути як кілька днів, так і кілька місяців. Карта виготовлена з якісного довговічного матеріалу, тому навіть при тривалому періоді використання вона не втратить свій зовнішній вигляд і презентабельність. Скретч шар при цьому не обсипається, стерти його можливо тільки за допомогою використання спеціальної монети. Така скретч карта 100 справ підніме ваш настрій довгими зимовими вечорами і урізноманітнить ваше дозвілля влітку, коли ваші дні заповнені лише монотонною роботою і вечірніми прогулянками на свіжому повітрі. Ну а купити карту бажань ви можете прямо зараз в нашому інтернет-магазині. Для цього вам зовсім не обов'язково виходити з дому. Оформлюйте замовлення, і ми з радістю доставимо вам його найзручнішим для вас способом.

Мотиваційний скретч постер досягнень My Life Scratch Poster, характеристики:

  • Тип: скретч постер;
  • Містить більше ста мотиваційних завдань для Вас;
  • Розмір карти: 41х61 см;
  • Розмір тубуса: 42х5.5 см.

Cкретч карта справ My Life Scratch Poster, комплектація:

  • Карта;
  • Тубус;
  • Кнопки;
  • Фетр;
  • Медіатр для стирання.





Мотиваційний скретч постер досягнень My Life Scratch Poster UKR
Мотиваційний скретч постер досягнень My Life Scratch Poster UKR