Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Набір професійних кухонних ножів Miracle Blade World Class

Код товару: 1000284

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Набір кухонних ножів Miracle Blade World Class відео:

 

Професійні кухонні ножі Miracle Blade World Class, поєднують в собі хорошу якість і всі функціональні характеристики, від рукоятки ножів до їх полотен.

Ножі зроблені в класичному варіанті, мають сучасний дизайн, і стильно виглядають. Ножі Miracle Blade World Class, користуються великим попитом, особливо у професіоналів. Ножі виконують всі функції, при приготуванні ними їжі, при цьому руки не відчувають втоми, завдяки зручній рукоятці, яка ідеально збалансована і включає в себе ергономічні характеристики. Завдяки цьому факту, працюючи на кухні, даними ножами весь день, ваші руки не відчують втоми. Леза ножів Miracle Blade World Class, виготовлені з німецької, нержавіючої сталі, яка дуже міцна. Заточка ножів зроблена лазером, має ріжучу крайку, а також гострі косі і увігнуті краї, які не потребують заточування. Вони довго залишаються гострими, і виглядають завжди, як нові. Купивши ці ножі, ви назавжди забудете про незручності, які були з використанням звичайних ножів.

Ножі Miracle Blade World Class не треба заточувати, вони не втрачають ріжучих якостей, незалежно від того, як довго, ви ними користуєтеся.
Кухонні ножі Miracle Blade World Class, допоможуть вам дуже тонко нарізати ковбасні вироби, м'ясо, фрукти, овочі, а також інші продукти харчування, включаючи сир. Сир не буде більше прилипати до ножа, шматочки вийдуть тонкі. Ножі також ідеально підходять, для шинкування продуктів, і нарізування кубиками, або соломкою. За допомогою, даних ножів, ви легко подрібните цибулю, часник, а також інші овочі та фрукти.

Ножами Miracle Blade World Class, легко різати заморожені продукти, або гарячі страви.

Вони з правляться, навіть з кістками. За допомогою ножів Miracle Blade World Class, ви станете справжнім шеф - кухарем, будь-яка, навіть найскладніша або вишукана страва, вам буде по плечу. Ви з легкістю приготуєте, найрізноманітніші страви, з будь-якої кухні світу.

Набір ножів Miracle Blade World Class складається з:

столових ножів (4 шт.);

ножа для нарізки фруктів,

ножа для нарізування філе,

ножа для нарізування сиру,

ножа для нарізування скибочками,

багатофункціонального ножа різака,

кухонних ножиць,

і ножа для чищення овочів .

За допомогою даного набору, ви швидко і легко наріжете будь-які інгредієнти. Зможете приготувати, як найпростіші страви, так і підвищеної складності. Ви завжди будете раді гостям.

Кухонні ножі Miracle Blade World Class, це не просто ножі, це шедевр, який просто зобов'язаний бути на кожній кухні, у кожної господині, або шеф - кухаря в ресторані. За допомогою цих ножів, навіть діти зможуть приготувати нескладні, для них страви.

Професійні ножі Miracle Blade World Class, підходять для всіх.





Набір професійних кухонних ножів Miracle Blade World Class
Набір професійних кухонних ножів Miracle Blade World Class