Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Надувний матрац Інтекс 137х191х22 см (68758)

Код товару: 1000491

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

У вас часто виникають питання: Де розташувати несподіваного гостя? Як розставити меблі в будинку, щоб було більше вільного місця? З цими проблемами стикалася більшість людей, проте багато хто навіть не намагаються їх вирішити. Надувний матрац Intex - відмінне рішення неприємних побутових проблем.

Для чого потрібно купити надувний матрац Intex?

Надувний матрац Intex - найбільш ергономічна і багатофункціональна з меблів для вашого будинку і відпочинку. Ви можете застосовувати матрац як звичайне ліжко, яке можна буде легко пересунути або перенести в іншу кімнату. Матрац відмінно підійде для відпочинку на балконі, для невеликої кімнати або ж для безпечної гри з дітьми. У разі необхідності або браку місця матрац Intex можна легко спустити і покласти в шафу, де він не буде вам заважати. Надути і спустити матрац не складе труднощів навіть поодинці.

Для перевезень надувного матраца не потрібні додаткові інструменти або спеціальні мішки. Ви з легкістю можете взяти з собою ці незвичайні меблі куди завгодно, будь то дача, похід, пікнік або вихід на пляж - надувний матрац Intex підійде для проведення будь-якого, навіть самого незвичайного дозвілля. Матрац легко розташувати в наметі, що зробить ваш похід ще більш приємним. Ви можете використовувати його як плавальний матрац на будь-якій водоймі, як пліт, як рятувальну шлюпку, можете навіть взяти його з собою в душ , якщо вам цього захочеться - матрац повністю водонепроникний. Надувний матрац Intex - дуже надійний і міцний, будьте впевнені - ви не зможете його лопнути або втопити у воді, це вимагає неймовірних зусиль.

Догляд за матрацом Intex.

У догляді матрац так само зручний, як і у використанні. У відмінності від звичайних матраців немає необхідності його вихлопувати, відносити в хімчистку або використовувати дорогі чистячі засоби - матрац Intex досить просто пропилососити або ж випрати в звичайній пральній машинці.

Надувний матрац Intex - необхідний і дуже зручний атрибут для будь-якого будинку, який полегшить життя не тільки його господарям, але так само гостям і знайомим.





Надувний матрац Інтекс 137х191х22 см (68758)
Надувний матрац Інтекс 137х191х22 см (68758)