Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Обруч для фітнесу Anion Hoop 2 з масажними кульками

Код товару: 1000507
Опис

Діаметр 110 см.

Вага 1,5 кг.

Цей обруч призначений для загального тонусу м'язів, а також за допомогою нього можна скинути зайву вагу і привести в порядок хребетні суглоби. Цей унікальний обруч здатний не тільки привести вашу фігуру в нормальний стан, але і відмінно поліпшити її контури. Такий винахід не вимагає особливих навичок і допомоги в інструктажі. Вам просто необхідно знайти підходяще, вільне місце і виконувати різні обертальні рухи. Даний обруч також позитивно впливає на серцеву систему і дихальні шляхи.

Це дуже комфортний спортивний снаряд, який не має ніяких негативних якостей. Обруч буває різних розмірів. Середня вага його становить 1,5 кг, якраз відповідний для більшості людей. Такий обруч також має масажні кульки у кількості 80 штук, виготовлений з силікону та поліетилену. Діаметр снаряду 110 см. Обруч легко розбирається і не займе багато місця у вашій оселі.

Вплив хулахуп Anion Hoop 2 на організм і на внутрішні органи людини.

Снаряд не вимагає надмірних і активних зусиль з вашого боку. Просто необхідно приділяти близько двадцяти тридцяти хвилин на день на вправи з обручем і ви вже через кілька днів відчуєте результат. За невеликий період занять з обручем, ви істотно поліпшите вашу спортивну форму. При скоєнні обертальних рухів, обруч масажує область живота і стегон, а також дає еластичність хребту і позитивно впливає на внутрішні органи. Обруч потрібно починати обертати з талії і поступово, плавними обертаннями переходити на стегна. Також цей унікальний обруч здатний відновити фігуру після пологів або незбалансованого харчування. Заняття таким снарядом дозволені всім здоровим людям, за винятком вагітних і людей з серйозними захворюваннями спинного відділу.

Прочитавши вищезгадані характеристики, зробіть для себе висновок, яку користь для вас принесе даний тренажер. Користуйтеся послугами компанії СамеТо і ви не пошкодуєте про свій вибір. Адже здоров'я найголовніша перевага у вашому повсякденному житті. Компанія СамеТо проконсультує з усіх питань, що вас цікавлять. Бережіть своє здоров'я і будьте завжди на висоті.





Обруч для фітнесу Anion Hoop 2 з масажними кульками
Обруч для фітнесу Anion Hoop 2 з масажними кульками