Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Пляшка поїлка для собак в дорогу Aqua Dog - дорожня миска

Код товару: 1007781

В наявності
Гарантія: 14дн.

Ціна: 140 грн 123 грн
Дізнатися про зміну ціни
Вкажіть вашу адресу електронної пошти нижче, аби отримати повідомлення, щойно цей товар здешевшає.
+380
Параметри
Висота: 21.5 см.
Колір (основний): Блакитний
Матеріал товару (основний): Пластик
Місткість, обсяг: 550 мл.
Дiаметр: 10.7 см.
Опис

Сім'ї, які мають домашніх тварин, вирушаючи за місто на природу, в подорож по країні або у відпустку, намагаються брати своїх улюбленців з собою. Але коли ви вирушаєте в далеку дорогу зі своєю собакою, обов'язково варто подбати і про її комфорті також, а не тільки про своє. Тим більше сучасний вибір товарів для тварин досить широкий.

Сьогодні ми хочемо представити вашій увазі таку корисну річ, як дорожня поїлка для собак

За допомогою цього портативного посуду Ви зможете забезпечити вашого чотириногого друга свіжою водою під час тривалих переїздів. До речі, дана поїлка для собак не займає багато місця в сумці або в автомобілі.
Така поїлка для собак в дорогу має продуманий дизайн. Вона складається з двох відсіків. Нижній відсік - це пляшка з м'якими стінками об'ємом 0,5 л. Верхній відсік виконаний у формі чаші або воронки, він і є аналогом миски, з якої ваш пес зможе попити води. Для того щоб вода надійшла в чашу, необхідно натиснути на нижню частину поїлки.

Перед нами не просто пляшка поїлка для собак, а якісний виріб. Ємність виготовлена з довговічних і нетоксичних матеріалів. Вона не потребує спеціального догляду. Використовувати дану поїлку можна і для собак дрібних порід, і для великих улюбленців. Обсягу в 0,5 л вистачить, щоб напоїти вашого вихованця.
Хоч пляшка поїлка для собаки і позиціонується виробником як портативний дорожній варіант, але використовувати її можна і в домашніх умовах, наприклад, на дачі або в саду приватного будинку. У чому зручність даного аксесуара в даному випадку? У тому, що вода на свіжому повітрі в звичайній мисці швидко забруднюється, в неї потрапляє пил, комахи та інше сміття. А в даній поїлки вода ізольована від зовнішнього середовища. Тварина може підійти до вас і випити чистої і свіжої води, коли забажає.

Погодьтеся, така переносна поїлка для собак не буде лежати без діла. Їй знайдеться застосування і в дорозі, і вдома, і на природі. І вам не доведеться переживати в спеку про самопочуття свого улубленця, адже прохолодна вода завжди буде під рукою.

Купити поїлку для собак ви можете зовсім недорого в нашому інтернет-магазині. Ми працюємо по всій території країни, тому відправимо вашу покупку в будь-яке місто України. Оформляйте замовлення, і ви самостійно переконайтеся в відмінній якості даного товару. Подбайте про комфорт свого чотириногого друга в подорож, купите портативну поїлку заздалегідь. Такий аксесуар стане вашим вірним супутником на довгі роки у всіх поїздках!

 

Дорожня поїлка для собак, характеристики:

  • Матеріал: пластик
  • Обсяг: 550 мл
  • Розмір: 21.5 х 10.5 х 8 см
  • Упаковка: картонна коробка





Пляшка поїлка для собак в дорогу Aqua Dog - дорожня миска
Пляшка поїлка для собак в дорогу Aqua Dog - дорожня миска         140 грн 123 грн