Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Пов'язка проти мігрені Migraine Relief Wrap

Код товару: 1000692

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Інтенсивний ритм життя і постійні стреси сприяють розвитку нервових розладів, перевтоми і збоїв у роботі організму. Останнім часом медики фіксують все більшу кількість скарг на постійні болі голови. Боротися з ними медикаментозними засобами не рекомендується, так як це дає велике навантаження на печінку і призводить до звикання організму до хімічно знеболюючих засобів, внаслідок чого вони перестають давати потрібний ефект і з часом необхідно переходити до більш інтенсивних препаратів. Краще використовувати способи зовнішнього впливу, найефективнішим з яких вважається пов'язка від головного болю.

Принцип дії пов'язки від головного болю

Цей виріб - кращий засіб від мігрені. Люди, які страждають цим захворюванням, знають, що таку страшну біль дуже важко переносити, вона погано піддається медикаментозному лікуванню і доводиться використовувати методи зовнішнього впливу. При загостренні даної хвороби необхідно не охолоджувати голову, а навпаки, нагрівати її, щоб розширити кровоносні судини і забезпечити нормальну циркуляцію крові. Але, відчуваючи сильний біль, при якому важко навіть відкрити очі, не те, що ворушитися, неможливо кожні п'ять хвилин наливати гарячу воду і змочувати в ній компрес. А пов'язка проти мігрені звільняє від необхідності постійного підтримання потрібної температури компресу.
Можна використовувати виріб і в якості холодного компресу, для зняття болів, викликаних перевтомою і стресом.
Дія даного засобу заснована на здатності гелю довгий час зберігати певну температуру. Якщо його охолодити, то він буде залишатися холодним близько півгодини, якщо нагріти - то теплим, на відміну від звичайних тканинних компресів, які необхідно постійно змочувати в гарячій або холодно воді.

Використання пов'язки від мігрені

Виріб дуже простий у використанні:

  1. в ємність необхідно налити холодну або гарячу воду,
  2. покласти туди на кілька хвилин пов'язку,
  3. вийняти,
  4. закріпити на голові.

Для охолодження, можна покласти виріб на деякий час замість ємності з водою в холодильник.
Пов'язка оснащена зручними еластичними ремінцями, які надійно фіксують її на голові, не тиснуть і не викликають дискомфорту.





Пов'язка проти мігрені Migraine Relief Wrap
Пов'язка проти мігрені Migraine Relief Wrap