Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Роборибка Robofish Робофіш - інтерактивна рибка робот

Код товару: 1001185

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Розмір роборибки: 7,5x 2,0 x 3,5 cм.
  • працює від двох алкалінових батарейок типу А76 або RL44
  • Матеріал іграшки - пластик.

Рекомендується будь-яка неметалічна ємність, тому що двигун створює магнітне поле і рибку доведеться часто "відганяти" від краю залізної ванній.
Увага! Механізм руху рибки активується тільки в воді!

Невеликий шматочок водойми у вигляді акваріума з різнокольоровими рибками і підводним ландшафтом з красивих камінців, черепашок і водоростей прикрасить і освіжить будь-яке приміщення. До того ж споглядання шматочка підводного світу нагадує нам про те що ми частина природи, умиротворяє і дозволяє забути про поточні проблеми і згадати про радість життя. Тому ідея придбати акваріум виникає у багатьох. Особливо рекомендується встановлювати його в сім'ях, де є діти. Але утримувати акваріумних рибок не так і просто як може здатися на перший погляд. Просто наявності акваріума і води мало. Потрібно мати масу додаткових приладів:

  • фільтр,
  • компресор для повітря,
  • спеціальну лампу для підтримки потрібного рівня освітлення,
  • спеціальний обігрівач,
  • прилади для чищення стінок і дна акваріума.

За рибками потрібен дуже ретельний догляд: спеціальний комплекс кормів, дотримання режиму годування, знезараження води і т.д.
Подумайте. Чи готові ви на все це? Є другий варіант. Можна запустити в акваріум не звичайних живих, а електронних нанорибок. Вони абсолютно не потребують жодного догляду, крім періодичної заміни батарейок. А виглядають точно так само як і справжні.

Що таке нанорибка

NanоFish по суті є високотехнологічною іграшкою. Вона дуже реалістична. Виглядає і плаває як жива. Її переміщення у воді забезпечується інтегрованою мікросхемою, яка в поєднанні з корпусом (тілом рибки) з м'якого силікону дозволяє рибці рухатися і імітувати поведінку справжньої живої рибки. Вона може опускатися на дно, підніматися до поверхні води, повертати в різних напрямках, плавати повільніше і швидше. Працює механізм від вбудованого електромагнітного мотора, що живиться від звичайних алкалінових батарейок (2 шт.) Типу RL44 або А76. Якщо батарейки перестають працювати, їх легко замінити.
Дуже важливо, що рухатися рибка починає тільки після того як її занурити в воду.





Роборибка Robofish Робофіш - інтерактивна рибка робот
Роборибка Robofish Робофіш - інтерактивна рибка робот