Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Ручна точилка для ножів Knife Sharpener with Suction Pad

Код товару: 1000361

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Гострий ніж на кухні - мрія будь-якої господині! Як домогтися того, щоб до приходу гостей на вашому столі в красивих тарілочках лежали ідеально нарізані скибочки шинки, сиру, фруктів, овочів і навіть хліба? І щоб це було дуже швидко і без нервів?

Відповідь дуже проста - це точилка Knife Sharpener! Лише невеликий рух за допомогою руки, і ваш ніж найгостріший!

Точилка Knife Sharpener дуже зручна, компактна річ. З нижнього боку основи вона має вакуумну присоску, за допомогою якої добре кріпиться до поверхні, можна не хвилюватися за те, що вона кудись з'їде або відчепиться.

І можете сміливо починати заточку ножа. До речі, у зв'язку з тим, що кухні в сучасному світі можуть робити з чого завгодно, будь то дерево, метал або пластик, точилка Knife Sharpener закріпиться на будь-якій поверхні.

Точилка Knife Sharpener виготовлена з вольфрамової сталі за допомогою високотемпературного режиму і має ефективну продуктивність заточування , вона не токсична і без запаху (а це ж дуже важливо). А також оснащена магнітом для поглинання відходів заліза, що теж дуже важливо!

Якщо ви за безпечний, швидкий і екологічний спосіб заточування ножів, то Knife Sharpener це саме те, що вам потрібно.

Точилка Knife Sharpener маленька і займає дуже мало місця. Після того, як ви закріпили її на поверхні, саму точилку більше чіпати не треба, тому небезпека що ніж якось зіскочить і ви поріжетеся виключена, ви будете тримати тільки сам ніж, що з іншими видами заточувань ми вам не можемо гарантувати.

Точилка Knife Sharpener прослужить вам довгий час. З нею легко і зручно і в цьому вам не знадобиться чоловіча сила, адже це так здорово, самій в усьому справлятися на кухні і бути ідеальною господинею. Придбайте точило Knife Sharpener зараз і ви не пошкодуєте.

І найголовніше - це ціна. За таку прекрасну ціну ви отримаєте відмінного, скоріше навіть незамінного помічника на кухні. Ніяких крихт на кухні, а тільки ідеально накритий стіл і задоволені гості, або ваша сім'я. Бажаємо зробити правильний вибір!





Ручна точилка для ножів Knife Sharpener with Suction Pad
Ручна точилка для ножів Knife Sharpener with Suction Pad