Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Щілинна насадка-щітка для пилососа Dust Daddy

Код товару: 1002937
Опис

Прибирання квартири давно перестало бути чимось неприємним і трудомістким. Старі віники і совки ще пару десятків років назад були замінені пилососами, які дозволяють очищати від пилу велику площу за лічені хвилини. Перші пилососи з'явилися в середині 19 століття. Зараз же, в 21 столітті складно уявити квартиру без такого сучасно помічника, який скоротив кількість зусиль до мінімуму і при цьому не погіршив, а навіть поліпшив результат прибирання.

Щілинна насадка для пилососа Dust Daddy - нові технології в прибиранні будинку

Незважаючи на всю потужність сучасних пилососів, деякі поверхні доводиться прибирати вручну. Стандартна комплектація не включає в себе щітку до пилососа для прибирання у важкодоступних місцях. Компактна щітка на пилосос могла б виконати без перешкод прибирання таких місць, як ящики, вентиляційні отвори, жалюзі, салон автомобіля, побутова техніка та багато іншого. Компанія Dust Daddy виготовила саме такий продукт - універсальний, компактний і зручний у використанні. Завдяки такій ідеї, щітка для пилососа Dust Daddy стала новим словом в прибиранні приміщень, допомагаючи без проблем впоратися з пилом в важкодоступних місцях.

У чому ж перевага цієї щітки для пилососа?

Щілинна насадка для пилососа складається з 36 пластикових мікротрубок. За рахунок рівномірного розподілу повітря, ця щітка допомагає прибрати пил з маленьких щілин і кутів, а також з тих місць, де звичайна насадка буде занадто великою. Цей виріб відмінно підійде і для прибирання салону авто або меблів, так як мікротрубки не дряпають поверхню при прибиранні. Ще один плюс продукту в тому, що насадка є універсальною і це дозволяє надіти її на пилосос будь-якої моделі. Щітка підходить і для пилососа Samsung, і для моделей від виробників LG, Karcher, Bosch, Zelmer, Скарлет.

Характеристики щітки для пилососа Dust Daddy:

  • Тип: насадка для пилососа;
  • Конструкція: розбірна;
  • Матеріал: пластик, гума, ПВХ;
  • Розміри насадки (Д / Д): 39x4 см .;
  • Довжина трубочок: 22 см .;
  • Колір: чорний / синій;
  • Вага: 100 г.

Насадка на пилосос, комплектація товару:

  • Насадка з щілинними трубками;
  • Сполучна трубка;
  • Манжета-ущільнювач;
  • Картонна упаковка (28.5x9.5x4.5 см.).





Щілинна насадка-щітка для пилососа Dust Daddy
Щілинна насадка-щітка для пилососа Dust Daddy