Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Щітка для миття вікон з розпилювачем Water Spray Window cleaner

Код товару: 1001517

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Утримувати вікна в чистоті дуже важливо. Брудне скло пропускає набагато менше світла і значно погіршує кругозір. Особливо важлива чистота скла для водіїв будь-якого виду автотранспорту, так як в даному випадку, від цього фактора залежить не тільки комфорт, але і життя самого водія і його пасажирів. Тому в машині завжди повинна бути щітка для скла.

Щітка для скла має компактний розмір. Вирушаючи в дорогу, завжди беріть її з собою, так як погода непередбачувана і в будь-який момент вас може застати дощ або сніг. А брудні патьоки і налипання снігу на лобове скло значно знижують кругозір і можуть привести до самих негативних наслідків. Маючи в машині щітку для лобового скла, ви захистите себе і пасажирів.
Щітка для скла стане вашим помічником і вдома. З її допомогою ви швидко і без особливих зусиль вимиєте вікна, скляні двері, дзеркала.

Особливості конструкції щітки для миття вікон Water Spray Window cleaner

Щітка для скла відмінно справляється з будь-якими видами забруднень, так як має двосторонню робочу поверхню:

  1. Одна сторона представлена у вигляді м'якої подушки з мікрофібри. Мікрофібра чудово змиває пил і бруд зі скла, так як має особливу структуру волокон. Волокна збирають на себе дрібні частинки бруду. Після використання, насадку необхідно зняти і змити з неї бруд водою. При сильному забрудненні можна використовувати мило.
  2. Інша сторона виконана у вигляді гумового скребка. З його допомогою можна легко видалити залишки води і миючого засобу після того як ви промили скло мікрофіброю. Скло одразу стає сухим, ідеально чистим і прозорим, без розводів.
  3. Щітка для миття скла оснащена ергономічною ручкою, що має протиковзке покриття, тому не вислизає навіть з мокрих рук.

Характеристики щітки для скла з розпилювачем Water Spray Window cleaner:

  • Матеріал: пластик;
  • Матеріал водозгону: гума;
  • Матеріал насадки: мікрофібра на липучках.





Щітка для миття вікон з розпилювачем Water Spray Window cleaner
Щітка для миття вікон з розпилювачем Water Spray Window cleaner