Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Сітчастий зливний фільтр для раковини - зливна кришка від засмічення

Код товару: 1007592

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Силіконовий кухонний фільтр для раковини забезпечить надійний захист від різних засмічень.

 Під час миття посуду разом з водою в каналізацію можуть потрапити великі залишки їжі, які рано чи пізно викличуть серйозні засмічення. Подібні засмічення досить важко видалити – тут доводиться застосовувати спеціальні пристосування і чистячі засоби, а крім того, нерідко потрібна навіть допомога відповідних фахівців. А на все це може піти досить багато сил, часу і грошей.

Завдяки фільтру для раковини всі залишки залишаться в ньому і з легкістю можуть бути видалені. Для того щоб очистити фільтр досить витягнути його з зливу і видалити сміття, що скупчилося, після цього потрібно встановити його назад. На всю процедуру ви витратите менше хвилини свого часу. При цьому немає необхідності застосовувати будь-які спеціальні засоби для чищення.

Завдяки тому, що фільтр для раковини зроблений з силікону, він легко фіксується на дні раковини і забезпечує надійний захист від засмічення труб.

Силікон - це високоміцний матеріал, який стійкий до різних фізичних впливів, також він з легкістю переносить високі температури, тому його можна використовувати навіть під час зливу окропу в раковину. На відміну від своїх металевих аналогів, силіконовий фільтр набагато щільніше прилягає до дна раковини, що робить захист від засмічення більш надійним.

Завдяки своїй стандартній формі, фільтр відмінно підійде до більшості раковин. Він доступний в бежевому і блакитному кольорах. Силіконовий фільтр можна використовувати не тільки в кухонній мийці, він також підійде і для ванної, де також часто утворюється досить багато великого сміття яке може потрапити в зливні труби, наприклад, волосся, пил, пісок, а також ті засмічення, що накопичуються в воді під час прибирання.

Купивши силіконовий кухонний фільтр для раковини, ви убезпечите себе від витрати зайвих грошей і часу на прочищення засмітилися труб.

Зливний фільтр для мийки, основні характеристики:

  • Матеріал: силікон, пластик;
  • Діаметр зовнішнього кільця: 11 см;
  • Діаметр силіконової вставки: 7 см;
  • Глибина фільтра: 3 см;
  • Поставляється в прозорій упаковці.





Сітчастий зливний фільтр для раковини - зливна кришка від засмічення
Сітчастий зливний фільтр для раковини - зливна кришка від засмічення