Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Розкладний столик для пікніка - туристичний похідний стіл Styleberg

Код товару: 1007748

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

 

Розкладний туристичний стіл для пікніка та відпочинку на свіжому повітрі Styleberg - незамінна річ для великих компаній.

Виїзд за місто компанією або сім'єю може потребувати наявності зручного місця для їжі та заняття іншими справами. У цій ситуації відмінним варіантом стане використання туристичного столу розміром 80 на 60 сантиметрів, навколо якого можуть зібратися 4 людини на розкладних стільцях або із застосуванням інших видів меблів. Конструкція легко збирається, якщо вона не використовується, то легко помістьться в багажнику джипа або на балконі. Ніжки дозволяють рівномірно розподілити навантаження, що йде від тарілок, чашок, склянок і іншого приладдя. Пікніки при наявності подібного столу будуть проходити набагато зручніше та комфортніше.

Вам не доведеться постійно стежити за тим, щоб до їжі не пробралися комахи. Рівна поверхня набагато краще підходить для проведення літніх вечорів. Після їжі поверхню столу можна очистити, потім грати в карти або різноманітні настільні ігри. Догляд за столиком не вимагає спеціальних миючих засобів - досить застосування злегка вологої ганчірки для очищення. При бажанні цю модель туристичного столу можна встановити на лоджії, якщо дозволяє площа приміщення. Мінімальна вага конструкції дозволяє легко та оперативно переносити стіл з одного місця на інше.

В основі даної моделі туристичного столу - алюмінієвий каркас, що утримує стільницю і все, що на ній розташовується користувачами. Рекомендується установка столу на рівній поверхні - тверда земля або бетон підходять найкраще. Якісний алюмінієвий сплав виключає утворення корозії, а надійна фурнітура утримує стіл в зібраному або розібраному вигляді. При правильній експлуатації і відсутності перевантажень виробник гарантує тривалий термін використання. Протягом багатьох сезонів ви зможете відпочивати на свіжому повітрі незалежно від відстані до будинку.

Туристичний стіл Styleberg, характеристики:

  • Каркас: Метал
  • Ніжки: Метал
  • Розміри ш/д/в: 60*80*78 см
  • Розміри в складеному стані ш/д/в: 60*80*3,2 см





Розкладний столик для пікніка - туристичний похідний стіл Styleberg
Розкладний столик для пікніка - туристичний похідний стіл Styleberg