Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Слуховий апарат - підсилювач звуку Micro Plus (Мікро Плюс)

Код товару: 1000204

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики підсилювача слуху Micro Plus:

Посилення звуку до 50 дБ
Регулятор гучності
Підходить для лівого і правого вуха
Маленький, легкий, майже непомітний
Зручні вушні вкладиші

Вага 5 гр.

Комплектація підсилювача слуху Мікро Плюс:

Апарат для слуху Micro Plus - 1 шт.
М'які вушні вкладиші - 3 шт.
Батарейки типу LR41 - 3 шт.
Інструкція англійською мовою.

 

Слуховий апарат Micro Plus (Мікро Плюс) відео:

Від проблем зі слухом ніхто не застрахований. Ця проблема не завжди пов'язана з літнім віком, оскільки багато вірусних захворювань чреваті порушеннями слуху. Якщо ця проблема не є вродженою, люди дуже часто соромляться, обмежують себе в спілкуванні, в результаті падає рівень життя. Слухові апарати знайти не проблема, однак деякі з них занадто великі, помітні і викликають безліч проблем. Тому бажано підібрати найменший, практично мініатюрний апарат, який складно помітити навіть поблизу.

Таким є підсилювач слуху Мікро Плюс.

Це унікальний слуховий апарат, який розроблений у відповідності з останніми досягненнями науки. Це дійсно якісний апарат, який не підведе вас в самий відповідальний момент. З ним вам забезпечений стабільний комфорт і впевненість у будь-якій ситуації - розмовляєте ви по телефону, йдете по вулиці або берете участь у конференції. Це недорогі слухові апарати, які може собі дозволити кожен бажаючий. Тим не менш, це ніяким чином не впливає на якість їхньої роботи. Завдяки можливості тонкої настройки ви можете налаштувати апарат на роботу в самому зручному режимі гучності. Вам більше ніколи не потрібно буде просити співрозмовника говорити голосніше, дратувати сусідів надто гучним звуком телевізорів.

Підсилювач слуху Мікро Плюс підсилює практично будь-який звук до 50 децибел, що забезпечує хорошу чутність на відстані навіть в 100 км.

Тому ви завжди будете знаходитися в безпеці на дорозі, на пішій прогулянці. Апарат комплектується трьома різними вушними вкладишами, з яких можна вибрати один найбільш зручний для конкретного користувача. Це легкий і практично непомітний звуковий апарат, який більше схожий на сучасну телефонну гарнітуру, ніж на підсилювач слуху. Апарат можна адаптувати до лівого і правого вуха, що укупі з підсилювачем гучності дозволяє купити його навіть без примірки, тому що його дійсно можна налаштувати «під себе». Роботу підсилювача забезпечує всього лише одна батарейка LR41.





Иван ( 2013-04-04 )
Оцінка товара: Досвід використання: Немає
Відгук корисний?
↓ -1 ↑
Коментар:
Удобный, не заметный , но как по мне немного слабоват.
Відповісти
Слуховий апарат - підсилювач звуку Micro Plus (Мікро Плюс)
Слуховий апарат - підсилювач звуку Micro Plus (Мікро Плюс)