Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Сушарка для дитячого взуття Осінь-2, 16см.

Код товару: 1000432

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Якщо ви дбаєте про здоров'я вашої дитини, обов'язково придбайте сушку для дитячого взуття.

Цей прилад дуже корисний, оскільки швидко перетворює мокре взуття в сухе. Купуючи цю річ, ви забезпечите своєму синові або дочці повністю просушені чоботи чи туфлі. Якщо ви переживаєте за рівень комфорту і стан здоров'я вашого малюка, замовте сушку дитячого взуття. Сушарка для дитячого взуття дуже проста і зручна у використанні. Завдяки компактності і невеликій вазі ви її можете спокійно транспортувати при необхідності. Дитяча сушарка для взуття без шкоди висушить чоботи чи туфлі. Для цього вам знадобиться всього лише підключити її до електричного живлення, покласти всередину взуття і чекати результату. Даний прилад висушує взуття рівномірно і дуже швидко.

Сушка для дитячого взуття зроблена з екологічно чистих матеріалів, тому вона не завдасть чобіткам або туфлям ніякої шкоди.

Ви можете придбати цю річ за досить прийнятною ціною. Ні в якому разі не подумайте, що через низьку вартість даний прилад володіє поганою якістю. Якщо ви будете правильно користуватися сушаркою, вона прослужить вам дуже довго. Її розмір підходить тільки для дитячого взуття. Вона не підійде для висушування взуття великих розмірів. Врахуйте, що дитяча сушарка для взуття розігрівається до температури 70 градусів, тому прослідкуйте за тим, щоб дитина нею не обпіклася. Сушіть тільке чисте взуття. Перед тим, як почати висушування, очистіть туфлі і чоботи від бруду. Завдяки довгому шнуру ви можете сушити взуття на зручный для вас відстані. Сушка для дитячого взуття оснащена автоматичним технічним регулятором. Це означає, що не відбудеться ніякого перегріву і поломки приладу. Він зроблений з негорючої пластмаси, тому ви можете бути впевнені, що не буде замикання і займання. Щоб сушка почала працювати, підключіть її до розетки і покладіть в мокре взуття .

Для того, щоб замовити цю корисну річ, зв'яжіться з представниками магазину і заповніть заявку.





Сергей ( 2018-01-17 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
Работает максимум 2.5 месяца.

Переваги:
Товар отстойный

Коментар:
Купил 01.11.2017. Накрылось 15.01.2018. Made ii China. (Куплено в МСК).
Типа есть гарантия, типа есть серв. центр..
Решил специально разобрать, чтобы проверить, что внутри. А внутри, вот такая колбаса:
Вместо нормального медного провода - тончайшие алюминиевые обмеднённые волоски в пластиковой изоляции. При нагревании изоляция постепенно дубеет и банально ломается провод. Цена вопроса небольшая, сервис у черта на куличках. И как, спрашивается, его чинить, если нужно полностью все переделывать с заменой провода, т.к. такой провод - не только не ремонтопригоден, но и просто пожароопасен! Плюнуть и купить новые?
Вывод: Если хотите бесплатно устроить пожар - вэлком. Оценка О.

p.s. Прошу Роспотребнадзор проверить данную категорию изделий и поставщиков.
Відповісти
Сушарка для дитячого взуття Осінь-2, 16см.
Сушарка для дитячого взуття Осінь-2, 16см.