Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Тренажер еспандер Super Arms - для кистей, рук, грудей, плечей

Код товару: 1000352

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Тренажер еспандер Super Arms відео:

Навантаження: 
Жовтий колір 10 кг. 
Синій колір 15 кг. 
Червоний колір 20кг.

Яким би видом спорту Ви не займалися, Вам завжди хочеться досягти ще більших успіхів. А для цього треба наполегливо і регулярно тренуватися. Додаткові заняття вимагають додаткового часу, якого і так ніколи не вистачає.

Дозвольте представити Вам незамінного помічника в тренуваннях - кистьовий еспандер Super Arms!

Цей чудовий тренажер створений спеціально для самостійних занять. Він не займає багато місця, не вимагає відвідування тренажерного залу. З Super Arms Ви можете займатися вдома, переглядаючи улюблену передачу або фільм і при цьому досягти відмінних результатів! Наш тренажер - еспандер розроблений з урахуванням всіх фізіологічних особливостей людського організму і дозволяє досягти максимальних результатів при мінімальних зусиллях і витратах часу.

Для того щоб займатися з нашим кистьовим еспандером, Вам не буде потрібна спеціальна підготовка, особливі уміння і знання або допомога тренера. Ви зможете робити все самі в будь-який зручний для Вас час! Super Arms тренує велику групу м'язів, дозволяє тримати їх в тонусі, робить їх еластичними і міцними! Він опрацьовує внутрішню і зовнішню сторону передпліч, м'язи грудей, рук і кистей.

Тренажер для рук Super Arms складається з двох кілець обтягнутих спеціальною м'якою губкою для максимальної комфортності тренувань.

Але незважаючи на те, що конструкція здається досить нехитрою, тренажер для рук Super Arms не тільки надає вашим м'язам красиву привабливу форму, але і робить їх сильними та витривалими для довгих занять спортом або спортивних ігор. Ви будете виглядати відмінно на тренуваннях і здивуєте весь пляж своєю фігурою!

Super Arms з'явився на ринку відносно недавно, але вже встиг підкорити всіх любителів здорового способу життя і силових видів спорту! Тепер тренажер для рук Super Arms - (для кистей, рук, грудей, плечей) купити в Україні зовсім нескладно! Він доступний кожному! А завдяки ергономічному дизайну, компактним розмірам і невеликій вазі, Ви можете брати тренажер для рук Super Arms з собою в поїздки, на відпочинок і у відрядження, щоб завжди бути у формі. Якщо Ви хочете завжди бути у формі і дивувати оточуючих своєю силою і витривалістю, то тренажер для рук Super Arms створений саме для Вас!





Тренажер еспандер Super Arms - для кистей, рук, грудей, плечей
Тренажер еспандер Super Arms - для кистей, рук, грудей, плечей