Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Домашній тренажер степпер для ніг з еспандерами Mini Stepper Чорно-білий

Код товару: 1007600

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Сучасний темп життя впливає на наше дозвілля. Багато людей ретельно ставляться до свого здоров'я і краси, мріють відвідувати спортзал, але, на жаль, не можуть собі це дозволити через відсутність вільного часу. Але не варто засмучуватися. В такому випадку на допомогу прийдуть домашні тренажери. І сьогодні ми представимо один з них - степпер.

Домашній степпер для ніг - тренажер для схуднення, який доступний для всіх і кожного завдяки своїй ціні і позитивному впливу на організм

Такий степпер купити може собі абсолютно кожен. При цьому ви витратите кошти лише одного разу і зможете щодня займатися спортом в будь-який для вас зручний час. До слова, регулярні тренування не тільки поліпшать ваше самопочуття, але і приведуть в порядок фігуру. Ваше тіло стягне підтягнутим і пружним, ви з легкістю зможете позбутися від зайвої ваги, підкачати м'язи. Використовуйте тренажер степпер протягом 45 хвилин кожен день, і результат не змусить себе чекати довго.

Давайте більш детально розглянемо степпер тренажер і його особливості. По-перше, перед нами виріб, що забезпечує відмінне кардіонавантаження на організм. Під час занять ви немовби імітуєте процес ходьби по сходах. Як і інші степпери, виріб має основу (з металу) і дві сходинки, що нагадують педалі. Сходинки працюють незалежно один від одного. Варто зазначити, що навантаження забезпечується дуже плавно, педалі мають зручне нековзке покриття, що гарантує безпечне використання тренажера вдома.

По-друге, це відмінний степпер для будинку. Він має компактні розміри і невелику вагу. Зберігати прилад можна під столом або ліжком. Більш того, коли прийде час переїзду на дачу влітку, ви легко зможете його взяти з собою.

По-третє, даний степер відрізняється широким набором функцій, має цілий ряд корисних характеристик. Наприклад, тут є LED-дисплей з лічильником. На моніторі можна побачити кожну функцію послідовно: щосекундний таймер, кількість витрачених калорій, кількість кроків, зроблених під час тренування і середня кількість кроків за тренування. Включення тренажера відбувається за допомогою червоної кнопки або ж автоматично. До речі, скидання всіх даних відбувається також після натисканна на червону кнопку. Якщо ви не хочете нахилятися, щоб включити степпер торнео, просто почніть заняття, і це миттєво призведе виріб в дію.

Даний степпер ціна на який вас приємно здивує своєю доступністю, дуже ефективний для домашніх тренувань. Завдяки регулярним заняттям ви зможете втратити близько 10 кг ваги, підкоригувати форму сідниць і ніг, позбутися целюліту. Еспандер, який є в конструкції тренажера, можна використовувати окремо для тренування м'язів рук і грудної клітини. Як бачите, такий домашній степпер чинить позитивний вплив і на опорно-руховий апарат, і на серцево-судинну систему організму. Його необхідно використовувати не тільки для загального оздоровлення і гарного самопочуття, але і в процесі реабілітації після травм або оперативних втручань.

А купити степпер за найнижчою ціною в Україні ви можете прямо зараз в нашому інтернет-магазині. Оформити замовлення можна, не виходячи з дому. Ми відправимо вам його в будь-який куточок країни в найкоротші терміни.

Тренажер міні степпер, характеристики:

  • Матеріал: метал, пластик (підніжки).
  • Тип механізму: пневматичний.
  • Максимальна вага користувача: до 100 кг.
  • Регулювання навантаження: немає.
  • Розміри тренажера: 30х38х19 см.
  • Розміри педалі: 33х11.5 см.
  • Довжина еспандера: 93 см.
  • Джерело живлення лічильника: батарейка типорозміру AG-13
  • Вага: 5.5 кг без упаковки, з упаковкою 6 кг.

Тренажер для ніг Mini Stepper для дому, комплектація:

  • Тренажер
  • Два еспандера
  • Інструкція (англ. мова)
  • Упаковка: картонна коробка





Домашній тренажер степпер для ніг з еспандерами Mini Stepper Чорно-білий
Домашній тренажер степпер для ніг з еспандерами Mini Stepper Чорно-білий