Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Натяжний чохол на диван тримісний (сірий в квітах) 185-235 см

Код товару: 1007547

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Тримісний диван в будинку - це ті меблі, які є важливим атрибутом інтер'єру. Тут ви можете розмовляти з друзями, залишати на ночівлю гостей і т.д. Але, на жаль, будь-які меблі мають свій термін служби і з часом вони втрачають колишній зовнішній вигляд. Купівля нових меблів по кишені не кожному, та й перетяжка оббивки тримісного дивана - недешева послуга. Але не варто впадати у відчай! Вихід змінити зовнішній вигляд меблів є - і це чохол на диван сірого кольору з квітковим принтом. Що ж являє собою цей аксесуар?

Перед нами вже не просто накидка на диван, а натяжний чохол для дивана, який швидко і недорого зробить його зовнішній вигляд привабливішим.

За лічені хвилини ви можете приховати забруднення, потертості, подряпини, стару оббивку і інші вади. Якщо ви вже зважилися купити чохол на диван, але вас зупиняють сумніви, сміливо відважуйтесь на це придбання.

По-перше, подібні стильні чохли на диван дуже прості в застосуванні. Вони швидко надягаються на меблі і надійно фіксуються на них завдяки використанню пінопластових тоненьких трубочок. Тобто ви розкладає виріб по поверхні дивана, а потім в щілини ставите палички, які і будуть утримувати чохол. Такий продуманий дизайн впливає і на естетику. Після фіксації чохли на меблі зовсім не помітні оточуючим, вони виглядають як рідна оббивка меблів, адже всі вигини меблів залишаються чітко визначеними.

По-друге, даний єврочохол можна прати в машинці. І навіть після кількох років активного використання виріб збереже колишню форму і колір. Справа в тому, що пропонований чохол на тримісний диван виконаний з якісного зносостійкого і міцного матеріалу, до складу якого входять спандекс і поліестер. Така тканина не тільки радує довговічністю, але і приємна на дотик. Як бачите, перед нами практичний текстиль для дому, який стане справжньою знахідкою для тих, хто хоче змінити інтер'єр квартири без зайвих витрат.

Еластична натяжна накидка на диван, характеристики:

  • Матеріал: 92% поліестер, 8% спандекс;
  • Розмір: підходить на диван довжиною (по спинці) від 185 см до 235 см;
  • Розмір наволочки: 45 х 45 см;
  • Вага: 850г.

Еластичний універсальний натяжний чохол на диван, комплектація:

  • Чохол;
  • Наволочка;
  • 10 допоміжних еластичних валиків (для фіксації чохла).





Натяжний чохол на диван тримісний (сірий в квітах) 185-235 см
Натяжний чохол на диван тримісний (сірий в квітах) 185-235 см