Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Силіконові валики для прибирання Schticky (Стікі)

Код товару: 1000335
Опис

З валиками для прибирання Sсhticky можно легко вичистити весь дім!

Багатьом з нас подобається, коли вдома панує чистота і затишок. Однак на прибирання, по-перше, часто йде дуже багато часу. По-друге, ефективність старих методів та інструментів бажає кращого. Отже, в даному плані необхідно шукати інновації. Нами знайдено нове рішення – спеціальні валики з силікону, які призначені для миття різноманітних робочих поверхонь. За допомогою даних валиків ви зможете за короткий період привести власне житло в належний стан. Все сміття миттєво зникне з вашого будинку.

Силіконові валики для прибирання Schticky (Стікі) 6 предметів можна купити в Україні за досить прийнятною ціною, а головне ви платите за справжню якість

Виробляються дані валики на основі силіконового ацетону. За рахунок цього після експлуатації валик не залишає за собою різних слідів і плям. За допомогою валика ви зможете очистити всілякі поверхні – одяг, сидіння, ковдри і т.д. З легкістю позбавитеся від шерсті, крихт і волосся, які часто псують зовнішній вигляд інтер'єру.

З особливих переваг Schticky слід виділити те, що експлуатувати валик можна необмежену кількість разів. Після одноразового застосування вам необхідно лише акуратно промити валик і дочекатися моменту остаточного висихання. Після цього валик готовий до подальшого застосування.

Також з переваг хотілося б відзначити економічну доцільність, оскільки після покупки Schticky ви зможете економити на електриці, а також на додаткових витратних засобах – миючі засоби і т.д.

Купуючи даний набір, ви отримаєте повнофункціональний інструмент для очищення приміщення.

Schticky включає наявність таких компонентів:

  • Компактний, мініатюрний валик, який відмінно підійде для швидкого прибирання. За допомогою даного валика можна акуратно позбутися від настирливого клаптика волосся та іншого дрібного сміття.
  • Крім цього набір включає наявність великої валика, який відмінно підійде для організації масштабного прибирання.
  • Середній валик застосовується для очищення одягу і інших елементів вашого інтер'єру.

Купуючи Schticky, ви позбудетеся від безлічі повсякденних проблем , а головне процес прибирання стане значно ефективнішим і швидшим.

Комплектація набору валиків для прибирання:

  • Великий ролик-стик Schticky для стелі та підлоги 19x5 см. (1 шт.);
  • Середній ролик-стик Schticky для меблів 10x5 см. (1 шт.);
  • Маленький ролик-стик Schticky для одягу 7x2 см. (1 шт.);
  • Ручка для ролика 94 см. (1 шт.);
  • Чохол для зберігання середнього ролика-стіка;
  • Картонна коробка.





Маша ( 2018-11-13 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Магазин сразу перезвонил и принял заказ. Очень эффективно убирает мелкий мусор, легко моется.
Відповісти
Силіконові валики для прибирання Schticky (Стікі)
Силіконові валики для прибирання Schticky (Стікі)