Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Велика розкладна дорожня косметичка Magic Travel Pouch

Код товару: 1007624
Опис

Косметичка мішок Magic Travel Pouch - це зручний і місткий органайзер для косметичного приладдя. Відмінно підійде для дівчат, які багато часу проводять в дорозі і цінують свій час.

У зібраному вигляді являє собою компактний і стильний мішечок. Для того щоб відкрити його досить розв'язати шнурок, при цьому весь вміст відразу буде перед очима.

Серед особливостей можна відзначити зручну форму, яка дозволить зібрати або розібрати косметичку в лічені секунди. Завдяки тому що косметичка зроблена у формі мішечка її розмір в зібраному вигляді буде залежати від того скільки аксесуарів ви туди помістили, при цьому максимальний розмір в діаметрі становить 48 см. А в робочому стані діаметр становить 23 см. Застібається цей органайзер косметичка на куліску, а також має зручний зовнішній клапан на липучці.

Косметичка мішок стане незамінним аксесуаром для дівчат або жінок, які багато часу перебувають поза домом і цінують кожен момент, але при цьому їм потрібно постійно мати при собі велику кількість аксесуарів. Також відмінно підійде для фахівців з макіяжу.

Організатор виконаний з поліестеру – це міцний і надійний матеріал, який вважається водонепроникним і не пропускає пил. Міцність поліестеру забезпечить довгу і надійну службу косметички без втрати її якостей. Косметичка Magic Travel Pouch доступна в двох кольорах: сірому і рожевому. Поставляється косметичка від виробника в прозорій упаковці. Відмінно підійде в якості подарунка для кожної дівчини. Купити відповідний для себе варіант можна в нашому магазині. При необхідності, консультанти зможуть розповісти ще більше інформації про сам товар.

Дорожня розкладна косметичка, характеристики:

  • Розмір:
    • Діаметр в розкладеному стані: 45 см
    • Діаметр в робочому стані 23 см
  • Застібка: збірка на "куліску" + зовнішній клапан на "липучці"
  • Матеріал: 100% поліестер
  • Упаковка - прозорий пакет





Велика розкладна дорожня косметичка Magic Travel Pouch
Велика розкладна дорожня косметичка Magic Travel Pouch