Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Вібромасажер Sculptural Body Innovation (Скульптор Тіла 2)

Код товару: 1000161

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Технічні характеристики Скульптор тіла 2:

Кількість режимів роботи: 3
Тип впливу масажера: інфрачервоне випромінювання
Живлення: мережа 220 В
Максимальна швидкість обертання: 2500 (об / хв)
Матеріал корпусу: пластик

Комплектація Скульптор тіла 2:

1. пальчикова для спини;
2. хвиляста для спини і сідниць;
3. з силіконовими роликами для живота, сідниць, стегон, ніг;
4. з чотирма обертовими кульками для шиї, обличчя, зони декольте, живота.

Целюліт не прикрашав ще жодну жінку, бо всі як одна, жінки оголошують війну цьому вкрай неприємному явищу.

Новий Sculptural Body Innovation (скульптор тіла 2) стане кращим помічником на цьому нелегкому шляху.

Він забезпечує якісний масаж на рівні професіонала, але зроблений вами у вашому же будинку, так що вам не потрібно витрачатися на послуги дорогого професіонала. Масаж з використанням даного приладу - це масаж з ефектом ліфтингу. Тому під впливом цього масажера на місце зруйнованих клітин целюліту приходять не розтяжки і обвислості, а прекрасна підтягнута шкіра.
Щоб назавжди позбутися і забути про такі відкладення на вашому тілі, вам знадобиться всього 15 хвилин в день. Разом з поліпшеннями зовнішнього вигляду поліпшується і ваше здоров'я - проходять головні болі і скачки артеріального тиску, втома, напруга м'язів, шиї. При цьому ви самостійно вирішуєте, як саме моделювати свою фігуру, який саме результат вам потрібен і як швидко. Крім зазначеної дії, Sculptural Body Innovation (скульптор тіла 2) також відновлює і поліпшує кровообіг, нормалізує метаболізм і ліпідний обмін, що в кінцевому підсумку сприяє більш швидкому й ефективному видаленню з організму продуктів розпаду жирових клітин.

Антицелюлітний масажер продуктивний і результативний, має широкий функціонал.

Його вплив не закінчується на масажі, а також підтриманий інфрачервоним теплом і пневматичним тиском. Це в деякій мірі пояснює його результативність. У комплекті з масажером поставляються різні насадки. Так, силіконові ролики підходять для масажу голови, хвилясті насадки - для стегон і сідниць. Але Sculptural Body Innovation (скульптор тіла 2) комплектується докладною інструкцією, в якій зазначено призначення кожної з насадок, способи їх комбінування. Працює масажер в трьох різних режимах, тому ви зможете підібрати найефективніший робочий режим. У масажера немає протипоказань, і його можуть використовувати практично всі, незалежно від того, в якому стані знаходиться їх шкіра і тіло, тому що ця модель дуже ефективна і потужна.





Вібромасажер Sculptural Body Innovation (Скульптор Тіла 2)
Вібромасажер Sculptural Body Innovation (Скульптор Тіла 2)