Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Захисна сітка для прасування білизни 40х60 см

Код товару: 1002525

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Одяг і білизну з делікатних матеріалів необхідно прасувати тільки через тканину. Багато господинь використовують для цього звичайне бавовняне полотно. Але це не дуже зручно, так як крізь нього не видно по якій саме частині одягу Ви ведете праскою. Всі замки, ґудзики, нашивки, кишені залишаються невидимими. А адже потрапляючи на них праскою, Ви можете пошкодити її підошву. Крім цього, якщо тканина під полотном зімнеться, то попрасувавши її, Ви зробите складку, яку потім розгладити буде досить важко. Так що використовувати звичайну тканину не рекомендується. Краще купити спеціальну захисну сітку для прасування. З нею процес прасування стане набагато зручнішим і легшим.

Із захисною сіткою речі будуть відпрасовані ідеально

Захисна сітка для прасування виготовлена з міцної стійкої до впливу високих температур тканини (витримує температуру до 200 градусів). Дрібні осередки не дозволяють підошві праски стикатися з поверхнею тканини, але в той же час прекрасно пропускають гаряче повітря і пар. Одяг:

  • ідеально розгладжується,
  • не пригорає,
  • на ньому не утворюються блискучі сліди.

Крізь сітку Ви будете прекрасно бачити, що прасуєте. Тому зможете водити праскою так, щоб обходити місця, які прасувати не слід. А також зможете стежити за утворенням заломів на тканині і вчасно їх усунути.

Захисна сітка для прасування дуже міцна. Вона не буде кошлатитись і на тканині не залишаться ворсинки.

 

Характеристики:

  • Матеріал: тканинна сітка;
  • Колір сітки: білий;
  • Колір облямівки: блакитний;
  • Максимальна температура прасування: 200 ° C.





Захисна сітка для прасування білизни 40х60 см
Захисна сітка для прасування білизни 40х60 см