Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Засіб для чищення унітазу - набір каменів RingX

Код товару: 1002849

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Засіб для чищення унітазу - набір каменів RingX

У кожній квартирі є перелік невід'ємних атрибутів, без яких складно уявити життя і побут сім'ї, наприклад, мийка, ванна, унітаз і т.д. При першому ж погляді на всі ці предмети можна визначити обличчя господаря, який відповідає за справність і ремонт в будинку, і господині, що займається порядком в квартирі. Наприклад, білосніжний і чистий унітаз без слів розповість про те, що в даному будинку живуть охайні й акуратні люди. Але як же господаркам важко стежити за його чистотою! Бо часом процес забруднення навіть не залежить від самих членів сім'ї. Іржа або технічна вода забруднюють унітаз з кожним змиванням. Так що навіть при регулярному чищенні на його поверхні все одно утворюється наліт. До речі, мало хто знає, але всього за кілька років цей наліт може досягти небаченої товщини - близько 5 мм. Що ж робити?

Набір для очищення унітазу RingX, що складається з двох каменів, вирішить проблему забруднення в одну мить!

Для використання каменю RingX досить лише змочити одну його сторону в воді, а потім потерти нею місця з відкладеннями на унітазі. Дану процедуру можна повторювати, змочуючи по черзі всі сторони каменю і відчищаючи ділянку за ділянкою. До речі, камені мають досить великий розмір і повільно сточуються, тому одного набору господині вистачить надовго. Використовувати RingX можна не тільки для унітазу, а й для ванної, кухні. Дані камені мають меншу твердість, ніж сантехнічна кераміка, тому вони швидко і ефективно її очищають від відкладень і при цьому не дряпають. Використовувати камені може абсолютно кожна жінка, на них не виникне алергічних реакцій організму, адже виготовлені вони з натуральної пемзи. Як бачите, набір каменів для очищення унітазу RingX стане справжньою знахідкою для кожної господині!

Характеристики набору каменів для чищення унітазу RingX:

  • Тип каменів: камені для очищення;
  • Кількість в наборі: 2 шт.;
  • Матеріал каменів: пемза;
  • Розміри робочої поверхні (Д/Ш/Т): 13.2x3.5x3.5 см.;
  • Матеріал ручок: поліпропілен;
  • Довжина ручки: 10.3 см.;
  • Колір: сірий;
  • Упаковка: блістер (32x19x4.5 см.);
  • Вага набору: 220 г.





Диана ( 2018-11-30 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Хорошо чистит туалет
Відповісти
Засіб для чищення унітазу - набір каменів RingX
Засіб для чищення унітазу - набір каменів RingX