Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Багаторазовий альбом килимок для малювання крейдою Doodle Book (великий)

Код товару: 1007714

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Дитячий ба​гаторазовий альбом для малювання крейдою Doodle Book - ідеальний варіант в дорогу, адже з ним вам не потрібно турбуватися про те, що доведеться везти кілька блокнотів, набір фломастерів, олівців або ручок. Все необхідне поставляється в комплекті!

Альбом для малювання крейдою Doodle Book - це робоча поверхня для малювання. Формат альбому великий 20 на 30 см. Має прекрасний барвистий дизайн: чорна основа з помаранчевою окантовкою.

Його призначення: розвиває творчі здібності дитини. Можна використовувати як в домашніх умовах, так в дитячих творчих центрах. Альбом легкий, зручний і компактний. В основі застосований натуральний, екологічно чистий матеріал.

Якщо ви побачили у дитини здібності до малювання, тоді модель такого альбому – це прекрасний варіант подарунка для чада. Малюк зможе не виходячи з дому малювати крейдою. У набір входить крейда, яка абсолютно не кришиться, бо ж вона виготовлена із якісного матеріалу. Малюнок можна швидко протерти вологою серветкою, або прибрати якісь похибки. І потім створити новий шедевр. Альбом знову готовий до використання. Спосіб застосування: необхідно розгорнути альбом, підготувати крейду, і можна починати творити загадковий, сповнений таємниць, світ казки. Комплектація: альбом для малювання, набір крейди, міцна коробка. Спосіб зберігання: завдяки компактності, альбом займає небагато місця. Бажано зберігати не в вологому, а в сухому місці, щоб сонячні промені не потрапляли на поверхню альбому.

Саме таким альбомом можна принести радість дітям. Doodle Book - це прекрасний варіант, як для подарунка, так і просто бажання порадувати свого непосиду. 

Альбом для малювання крейдою Doodle Book, характеристики:

  • Призначення: малювання крейдою
  • Форм-фактор: папка-альбом
  • Матеріал: щільний поліестер
  • Розміри: 30х20 см в складеному вигляді (60х20 в розкладеному)
  • Крейда не кришиться
  • Вшитий напів-прозорий лист (для копіювання ескізів)
  • Має вшитий чохол для зберігання крейди

Альбом для малювання, комплектація:

  • Альбом для малювання
  • Набір крейди
  • Упаковка: картонна коробка





Багаторазовий альбом килимок для малювання крейдою Doodle Book (великий)
Багаторазовий альбом килимок для малювання крейдою Doodle Book (великий)