Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Автомобільна підстилка для собак Pets at Play

Код товару: 1000920

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:
Матеріал щільна плащова тканина, пластик
Розміри товару, см 114х54
Упаковка, см 32х22х5
Вага, г 400
Комплектація підстилка, шнур з засувками.

Собаки - це не просто домашні вихованці, це справжні члени родини. Вони бувають настільки прив'язані до своєї сім'ї, що важко переживають навіть кілька годин розлуки і хочуть бути поряд з господарями завжди.
Нажаль, поїздка в автомобілі доставляє господарям масу клопоту, так як сидіння швидко брудняться від брудних лап, на них накопичується шерсть і пух. Уникнути таких клопотів допоможе чохол в автомобіль для собак. Помістивши його в салоні, ви значно спростите собі роботу з підтримки чистоти у своїй машині. Килимок кріпиться до спинок сидінь за допомогою спеціальних ремінців, тому навіть якщо ваш пес буде інтенсивно єлозити на сидінні, захист все одно залишиться на місці.
Підстилка в автомобіль для собаки може використовуватися і для захисту від забруднень диванів і крісел у вашому домі.

Характеристика чохла на сидіння для собак

Автомобільна підстилка для собак зроблена з щільної плащової тканини, яка на пропускає вологу і бруд, що не мнеться і дуже легко чиститься.
Особливого догляду чохол на сидіння для собак не вимагає. Після використання його потрібно зняти, витрусити і згорнути. У згорнутому вигляді він має дуже компактні розміри, тому легко поміститься в бардачок машини. Якщо виріб сильно забруднений, то його можна привести в порядок будь-яким зручним для вас способом:

  • обполоснути у воді,
  • випрати вручну,
  • випрати в пральній машині.

При необхідності можна використовувати миючі засоби (мило, порошок). Після висихання, килимок буде знову готовий до використання. Прасування праскою не потрібно.





Ирина ( 2016-06-26 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
качество супер, легко чистится!

Відповісти
Автомобільна підстилка для собак Pets at Play
Автомобільна підстилка для собак Pets at Play