Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Бюстгальтер Comfortisse Bra Комфортіс Бра (3шт/уп)

Код товару: 1001764
Опис

Розміри: М, L
Колір: фіолетовий, блакитний, рожевий
Кількість предметів: 3
Матеріал 96% нейлон, 4% лайкра

Розмір бюстгальтера Розмір чашки Обхват грудей
М 1-3 75-85
L 1-3 80-90

Кожна жінка знає, наскільки важливо правильно підібрати бюстгальтер. Носити незручний ліф, рівнозначно тому, що носити взуття на пару розмірів менше. Постійно відчуваєш дискомфорт і ні про що інше думати просто не можеш. А через кілька годин таких «тортур» хочеться просто втратити свідомість.

Дуже важливо, щоб в бюстгальтері було комфортно. Від цього залежить не тільки самопочуття і настрій, але і здоров'я жінки. Тому ми рекомендуємо обов'язково мати в своєму гардеробі бюстгальтери Comfortisse Bra. Вони неймовірно зручні і підходять під будь-який тип одягу.

Секрет коригувальних бюстгальтерів Comfortisse Bra

Бюстгальтери Comfortisse Bra виготовлені за спеціальною технологією - безшовним плетінням - на інноваційних італійських ткацьких верстатах. Вони не мають жодного шва і жодної застібки, тому натирання шкіри даними предметом гардероба виключено. Бюстгальтери виготовлені з високоякісного матеріалу, який володіє чудовими властивостями:

  • Матеріал відмінно пропускає повітря, дозволяючи шкірі вільно дихати. Бюстгальтер підходить навіть для інтенсивних занять спортом.
  • Має високу еластичність, завдяки чому бюстгальтер ідеально пристосовується до фігури, прекрасно підтримує груди, не утворює складок.
  • Дуже приємний на дотик. Тіло в ньому просто «відпочиває». Підходить навіть для сну.
  • Простий в догляді. Підходить як для ручного, так і для машинного прання. Чи не линяє, не вигоряє.

Коригувальні бюстгальтери мають достатньо широкі лямки, за рахунок чого добре підтримують груди великого розміру. Такі ремені не зісковзують і не впиваються в плечі.

Бюстгальтери Comfortisse Bra - на всі випадки життя

Бюстгальтери Comfortisse Bra ідеально прилягають до шкіри, не мають абсолютно ніяких опуклостей, їх можна носити абсолютно з будь-яким верхнім одягом. Навіть з дуже облягаючими літніми сукнями і блузами з тонких напівпрозорих тканин. А завдяки тому, що в упаковці Comfortisse Bra три бюстгальтера різних тонів, ви можете підібрати підходящий варіант для верхнього одягу в будь-якій кольоровій гамі.

 





Бюстгальтер Comfortisse Bra Комфортіс Бра (3шт/уп)
Бюстгальтер Comfortisse Bra Комфортіс Бра (3шт/уп)