Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Силіконовый невидимый бюстгальтер без бретелек FreeBra Bra Clothinvisible

Код товару: 1002267
Опис

Бюстгальтер Bra Сloth Invisible - це справжня знахідка в білизняному сегменті, секрет краси істинної жінки, винахід, що допомагає їй бути чарівною і сексуальною в будь-якому вбранні. У чому особливість даного бюстгальтера? У тому, що він абсолютно невидимий під одягом!

Кожна жінка не раз у житті стикалася з тим, що під її наряд абсолютно не підходить та чи інша білизна. Так, навіть якщо білизна ажурна і красива, вона не завжди доречно виглядає з-під легкої майки або легкого вечірнього вбрання. Bra Сloth Invisible стане справжньою паличкою-виручалочкою в даних випадках.

У чому переваги Bra Сloth Invisible?

Цей бюстгальтер м'який, надає природну форму жіночих грудей, відмінно миється, не має бретелей, що стирчать, а також дозволяє носити вбрання з відкритою спиною. Так, здається, що даний аксесуар може створювати дискомфорт під час його носіння, зісковзувати з грудей, не фіксувати їх, тим самим зганьбивши дівчину, але це не так. Секрет Bra Сloth Invisible полягає в тому, що він приклеюється до тіла. Таке кріплення забезпечує його надійну фіксацію і не доставляє незручностей. До речі, між чашечками бюстгальтера Bra Сloth Invisible є шнурівка, яка дає можливість підняти груди, створити спокусливу улоговинку або просто змінити форму на більш пишну. Зверху чашечки - високоякісна і дихаюча лайкра, а всередині  - самоклеюча поверхня із силіконового гелевого прошарку. Даний клейкий шар забезпечує надійну фіксацію і не втрачає своїх функціональних можливостей навіть при тривалій експлуатації бюстгальтера.

Сектери зберігання

Після носіння бюстгальтер треба ретельно вимити в мильній воді, добре висушити, заклеїти липкий шар захисною плівкою і покласти подалі від сонячних променів. Якщо дотримуватися цих правил, то Bra Сloth Invisible прослужить Вам довго, і Ви зможете носити будь-яке вбрання - з глибокими вирізами, з відкритою спиною, з тонкими бретелями і т.д.

Інструкція по застосуванню:

  • Очистіть шкіру грудей, не використовуючи масла і крему для шкіри;
  • Відпустіть шнурівку і наклейте силіконові чашечки на груди;
  • Затягніть шнурівку, створюючи ідеальну форму декольте;
  • Притисніть чашки руками на кілька секунд для кращої фіксації.

Розміри:

  • A;
  • B;
  • C / D;
  • G / GG.





Силіконовый невидимый бюстгальтер без бретелек FreeBra Bra Clothinvisible
Силіконовый невидимый бюстгальтер без бретелек FreeBra Bra Clothinvisible