Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Пляжна парасолька від сонця, велика парасоля для саду, діаметр купола 1.75 м

Код товару: 1007893

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Такий аксесуар, як пляжна парасолька - невід'ємний атрибут комфортного літнього відпочинку.

І сьогодні ми хочемо запропонувати вашій увазі якісний, зручний у використанні і практичний варіант за невисокою ціною. Якщо у вас немає матеріальних можливостей на дорогу покупку, а хочеться відпочити з максимальним комфортом, така парасолька ідеальним придбанням!

По-перше, це складна модель, яка зручна в транспортуванні. Вам не важко буде брати парасольку з собою на пляж щодня, їхати з ним в громадському транспорті або нести в руках. По-друге, перед нами парасолька посилене, тобто його конструкція стійка при сильному вітрі, а не вивертається навиворіт, спиці НЕ пошкоджуються і НЕ ламаються. Виріб прослужити своєму власникові до декількох сезонів. По-третє, пляжну парасольку купить буде корисно сім'ям з дітьми, щоб захистити їх від потрапляння прямих сонячних променів і убезпечити від виникнення сонячних опіків.

Виріб виготовлено з якісних і міцних матеріалів. Так, купол тут є легкий, але в той же час надійний нейлон, що відмінно переносить вплив різних чинників навколишнього середовища, а не вигоряє на сонці. Цю парасольку купити можна і з метою домашнього проведення часу, а не тільки для відпочинку на пляжі. Встановити його можна в саду поруч з садовоми меблями. Купол кріпиться до стійки зі сталі і має надійний складаний механізм. Все це дає можливість складати і розкладати виріб за лічені хвилини.

Варто також відзначити, що парасолька пляжний має важливу функцію - можливість змінювати кут нахилу. Тобто ви зможете провести практично весь день на пляжі, просто повертаючи купол в потрібну вам сторону. Тепер не потрібно бояться сонця і можна провести всі вихідні на річці або морі в постійній тіні. Ще одним важливим аспектом є наявність захисту від ультрафіолетового випромінювання. Данапарасолька всередині купола має спеціальне сріблясте напилення, відштовхуюче сонячні промені.

Використовувати парасольку можна і для облаштування літніх майданчиків. Наприклад, якщо ви хочете облаштувати зону відпочинку для дітей на дачі або комфортно провести вихідні в заміському комплексі. Діаметр купола досить великий - 1,75 м. Тобто під парасолькою зможуть розташуватися всі члени вашої родини. А ще парасолька має 8 спиць в куполі, що свідчить про його надійность і стійкость.

Варто також відзначити, що хоч парасолька складається і розкладається вручну, механізм продумано до найдрібніших деталей. Тобто процес установки або збірки НЕ відніме у вас багато сил і часу. Ну а купить пляжну парасольку ви можете в нашому інтернет-магазині за найнижчою ціною в Україні. Ми відправимо ваше замовлення в будь-який населений пункт країни в найкоротші терміни. Ви гарантовано оціните всі описані переваги даної моделі і залишитеся задоволені своїм вибором!

В асортименті нашого магазину є спеціальні бури-тримачі для даної парасольки (кольори в асортименті) 

Купити цей (або будь-яки інший, який Вам сподобається) тримач-бур Ви можете за цим ПОСИЛАННЯМ

Характеристики пляжної парасольки:

  • Тип парасольки за призначенням:
    • Пляжний;
    • Садовій;
    • Для літніх майданчиків.
  • Форма купола: кругла;
  • Діаметр купола 1.75 м;
  • Тип стійки парасольки: центральна;
  • Механізм розкриття купола: ручний;
  • Кількість спиць купола: 8 шт;
  • Кількість куполів в конструкції: 1 шт;
  • Колір червоний;
  • Механізм нахилу.

Комплектація пляжної парасольки:

  • Парасолька: 1 шт;
  • Стійка для парасольки;
  • Чохол.





Пляжна парасолька від сонця, велика парасоля для саду, діаметр купола 1.75 м
Пляжна парасолька від сонця, велика парасоля для саду, діаметр купола 1.75 м