Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Браслети протиковзання пластикові (10 шт/уп), ланцюги проти ковзання

Код товару: 1007550

Немає
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Водіння автомобіля - відповідальний процес. Адже кожен водій під час їзди повинен піклуватися не тільки про безпеку своїх пасажирів і свою особисту, а й про безпеку інших учасників дорожнього руху - водіїв сусідніх машин, велосипедистів і пішоходів. На жаль, на дорозі можуть виникати ситуації, які непідконтрольні навіть найбільш досвідченому водієві. Наприклад, під час дощу або в ожеледь небезпека зростає в рази, бо жчерез слизькі дороги людина, що знаходиться за кермом, може просто не впоратися з керуванням. Саме тому рекомендуємо вам звернути увагу на пластикові браслети протиковзання на колеса.

Пластикові браслети проти ковзання на колеса додадуть впевненості і досвідченому, і починаючому водієві на дорозі під час снігу або ожеледі.

Тепер контролювати старт і гальмування буде набагато легше і зручніше. Такі браслети на колеса продаються в кількості 10 штук, тобто один комплект на одне колесо. Їх рекомендується завжди возити з собою в багажнику, щоб у вас була можливість в потрібний момент скористатися ними, де б ви не знаходилися, навіть далеко від дому. Такі браслети проти ковзання купити під силу кожному. Коштує набір абсолютно недорого, але під час негоди він може врятувати ваше життя і запобігти виникненню ДТП.

До речі, якщо ви вже зважилися придбати браслети на колеса, але хвилюєтеся, чи підійдуть вони вам, чи зможете ви їх самостійно зафіксувати, відкиньте всі сумніви в сторону. Дані протибуксовочні браслети можна використовувати практично з усіма видами коліс, адже їх розмір універсальний. Закріпити пластикові ланцюги на колеса ви зможете за лічені хвилини. Їх конструкція нагадує нашийник для тварин. Необхідно охопити коло колеса і ввести в спеціальний отвір другий край браслета. Далі потрібно протягнути його до упору, і ви почуєте клацання, що буде свідчити про надійну фіксацію. Під час їзди браслети на авто будуть міцно прикріплені і ні в якому разі не розстебнуті завдяки до дрібниць продуманій конструкції виробу.

Браслети на колеса не псують стан шини, вони абсолютно нешкідливі для автомобіля.

Використовувати їх можна так часто, як це знадобиться, виходячи з небезпечних погодних умов. Такі пластикові браслети протиковзання на колеса будуть доречні під час подорожі в гори або під час поїздки по горбистій місцевості. Адже всі ми знаємо, яким швидким може бути автомобіль при з'їзді з гори. І якщо ви захочете пригальмувати при цьому, слизька поверхня може не дати очікуваного результату.

Варто також відзначити, що хомути виконані з якісного пластику. Даний матеріал відрізняється своєю довговічністю і зносостійкістю, і в той же час радує відмінним рівнем зчеплення з будь-якою слизькою поверхнею. Ну а купити браслети протиковзання ви можете прямо зараз в нашому інтернет-магазині. Оформлюйте замовлення, подбайте про свою безпеку і своїх близьких заздалегідь.

Протиобусувальні браслети, характеристики:

  • Матеріал: пластик;
  • Розмір (Д/Ш/В): 95х2х0.7 см;
  • Колір (основний): оранжевий;
  • У наборі 10 ременів;
  • Вага товару: 420 г;
  • Країна виробник: Китай;
  • Тип упаковки: поліетиленова.

Браслети протиковзання, комплектація:

  • Протиобусувальні хомути (10 шт);
  • Поліетиленова упаковка.





Браслети протиковзання пластикові (10 шт/уп), ланцюги проти ковзання
Браслети протиковзання пластикові (10 шт/уп), ланцюги проти ковзання