Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Будинок з картону "Дерево і квіти" - це білий картонний будиночок розмальовка для дітей

Код товару: 1007248
Опис

Не секрет, що творчі діти люблять возитися з розмальовками, за допомогою кольорових олівців, фарб, фломастерів і ручок. Але дитяче малювання пов'язано з безліччю неприємностей. А що якщо вручити маленькому витівнику незрівнянну триметрову розмальовку, яка після розмальовування перетворюється в чудову іграшку? Тепер дитина зможе побувати в ролі справжнього будівельника, збираючи дитячий картонний будиночок за інструкцією, а потім ще і дизайнера - розфарбувавши його на свій смак. На самому будиночку розташовані контури, які допоможуть малюкові впоратися з поставленим завданням.

Картонний будиночок розмальовка - це чудовий подарунок для будь-якої дитини. Такий будиночок дуже легко зібрати і потім розфарбувати, таким чином, як сподобається вашій дитині. Іграшка призначена для самостійної збірки та розфарбування.

Будиночок розмальовка подарує малюкові безмежні можливості для прояву своєї фантазії і творчості

Така гра обов'язково приверне увагу вашої дитини, так як вона зі своїми друзями зможе побудувати свій невеликий будиночок і грати в ньому. Перебуваючи в такому будиночку, чадо буде отримувати позитивні емоції. А розфарбовуючи його, розвивати логіку, мислення, уява, координацію рухів і моторику рук. Сам процес доставить маленькому творцеві величезне задоволення, не кажучи вже про те, що в результаті він отримає чудовий ігровий аксесуар, де із задоволенням оселяться його іграшки.

Картонний будиночок розмальовка - це чудовий ігровий матеріал, який можна використовувати замість дитячого намету. Він обов'язково сподобається вашій дитині і стане її улюбленою іграшкою. Зараз купити такий будиночок зовсім не проблема. Його можна знайти на сайтах інтернету.

Характеристики будиночка розмальовки з картону "Дерево і квіти":

  • Матеріал: щільний картон;
  • Колір білий;
  • Параметри (Д / В / Ш): 94х100х56 см;
  • Вага: 3.86 кг.





Настя ( 2019-05-15 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Собирается просто,без ножниц и клея. -заинтересовал моего ребенка.

Відповісти
Будинок з картону "Дерево і квіти" - це білий картонний будиночок розмальовка для дітей
Будинок з картону "Дерево і квіти" - це білий картонний будиночок розмальовка для дітей