Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Випрямляч для чоловічої бороди - гребінець Modelling Comb

Код товару: 1007634
Опис

Modelling Comb - це сучасний випрямляч для бороди, що чудово підходить для щоденного використання.

Виготовлено виріб із пластику, а нагрівальний лист - з металу. Вирівнювач для бороди чоловічої легко справляється з будь-яким типом волосся бороди - він вмить виправить всі недоліки. Однією з головних особливостей є легке використання - прилад не вимагає особливих знань і навичок. Просто потрібно включити його в розетку і розчесати волосся, як звичайним гребінцем.

Такий пристрій - це справжня знахідка для стильного чоловіка з густою бородою. За допомогою пари легких маніпуляцій можна випрямити всі волосинки, що стирчать, або ж навіть кучеряве волосся. Прилад абсолютно нешкідливий - він не пошкоджує волосся навіть найвищою температурою. Виробники подбали про безпеку Modelling Comb. Він ефективний і нешкідливий при щоденному застосуванні.

Modelling Comb відрізняється досить швидким нагріванням - всього 15 секунд і прилад готовий до використання. Тому догляд за волоссям, а також створення стильного образу не займає багато часу зранку. При регулярному користуванні таким пристроєм, укладка волосся тримається протягом усього дня. Така прасочка для бороди здатна створити необхідний об’єм і зможе дістатися навіть в найбільш незручні ділянки для вирівнювання. При постійному використанні Modelling Comb волосся буде менше заплутуватися і згодом перестане кучерявитися. Завдяки невеликій вазі і ергономічності ручки, приладом легко і зручно користуватися. У комплект входить гребінець, який легко знімається для очищення.

Випрямляч для бороди купити можна за доступною ціною на нашому сайті. Такий прилад стане відмінним подарунком будь-якому чоловіку, який стежить за зовнішнім виглядом свого волосся і бороди.

Утюжок для бороди Modelling Comb, характеристики:

  • Тип: термо-вирівнювач волосся
  • Потужність: 10 W
  • Температура нагріву термопанелі: 110°-130°
  • Джерело живлення: мережа 220 В
  • Індикатор режиму роботи: так
  • Знімна насадка-гребінець
  • Довжина приладу загальна: 20 см
  • Розміри термопанелі: 2х8 см
  • Довжина шнура живлення: 140 см
  • Упаковка: картонна коробка





Випрямляч для чоловічої бороди - гребінець Modelling Comb
Випрямляч для чоловічої бороди - гребінець Modelling Comb