Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Чоловіча електробритва акумуляторна Kemei RSCW-7700 з тримером

Код товару: 1000798

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Бритва-тріммер - пристрій, який свого часу зробив революцію в сфері чоловічої гігієни. Він значно полегшив процес гоління, зробивши його максимально швидким і простим.
Сьогодні чоловіки мають можливість вибрати вподобану їм модель з величезного асортименту самих різних пристроїв. Ми хочемо представити вам новинку - модель, яка неймовірно зручна у використанні, як вдома, так і в дорозі.

Чоловіча електробритва представленої моделі оснащена вбудованим акумулятором, що робить її незалежною від наявності доступу до електромережі.

Попередньо зарядити акумулятори, ви можете укласти прилад в сумку і спокійно відправлятися в дорогу. Для повної зарядки акумулятора необхідно залишити прилад підключеним до електромережі протягом 8 годин.
Дорожня електробритва дуже ретельно і гладко голить без використання додаткових засобів: піни, гелю, крему і навіть без води. Тобто ви зможете привести себе в порядок в будь-якому місці де б не знаходилися:

  • в поїзді,
  • літаку,
  • автомобілі,
  • в готелі,
  • в поході і т.д.

Пристрій зовсім небагато важить, має компактний розмір. Міні-електробритва не займе багато місця в дорожній сумці і прекрасно поміститься навіть у невеликому кейсі.

Відмінна домашня чоловіча електробритва

Акумуляторна електробритва укомплектована електропроводом, за допомогою якого може підключатися до електромережі, тому прекрасно підходить для щоденного гоління. Швидке обертання вбудованих лез, значно скорочує процес гоління. На всю процедуру ви витратите тільки пару хвилин і зможете набагато швидше зібратися на роботу, ніж робили це, застосовуючи звичайні верстати. Тим більше що при використанні даного пристрою виключається травмування шкіри.
Модель дуже проста в догляді. Завершивши процес гоління, необхідно просто почистити її, використовуючи спеціальну щіточку, яка входить в комплект.





Чоловіча електробритва акумуляторна Kemei RSCW-7700 з тримером
Чоловіча електробритва акумуляторна Kemei RSCW-7700 з тримером