Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Декоративна подушка для сну Зірка

Код товару: 1002627

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

М'яка диванна подушечка у формі милої усміхненої зірочки стане не тільки стильним і витонченим аксесуаром, що підкреслює домашній затишок, але і буде виконувати роль нічничка для дитячої кімнати або спальні. Подушка Зірка може переливатися м'яким теплим світлом, плавно змінюючи колірну гамму в усіх райдужних барвах.

Як декоративна подушка Зірка світиться?

Усередині подушки Зірка є невеликий блок з електронними компонентами. Блок практично не відчувається і не заважає під час лежання на подушці. У блоці знаходиться елемент світиться, котрий світиться і складається з різнокольорових світлодіодів. Світлодіодні лампи абсолютно безпечні, довговічні і дуже економно витрачають електроенергію. Тому одного комплекту пальчикових батарейок в кількості трьох штук, необхідних для роботи пристрою, вистачає на дуже тривалий період роботи. Підсвічування подушки вмикається за допомогою натискання спеціальної кнопки, розташованої на поверхні виробу. Таким же чином світло і вимикається.

Слід врахувати, що наявність всередині подушки електронної системи виключає можливість прання виробу. При забрудненні необхідно акуратно помити поверхню за допомогою мочалки або щітки і висушити феном.

Подушка Зірка для відчуття комфорту і затишку

Подушка Зірка зроблена з м'якого поліестеру, на дотик нагадує коротке хутро. Матеріал дуже приємний на дотик. Взявши таку подушечку в руки, Вам не захочеться її випускати з них. А притискати до себе, лягти на неї щічкою, тримати в обіймах, водити долонями. Відразу створюється відчуття затишку і спокою. Тому подушечку Зірка так люблять діти. Вона допомагає їм розслабитися, заспокоїтися і швидше заснути. Стає улюбленою іграшкою для сну. Тим більше що здатність світитися дозволяє відігнати нічні страхи. Як тільки починає здаватися, що в кімнаті причаїлося зле чудовисько, досить натиснути на кнопку, і Зірка освітить простір, проганяючи всі страхи і кошмари.

Характеристики подушки зірочки:

  • Матеріал: плюш;
  • Живлення: 3 батарейки AA (пальчикові, в комплект не входят);
  • Колір напірника: білий, фіолетовый, рожевий, блакитний, персиковий;
  • Є кабель для приєднання подушки до mp3 або мобільного телефону для прослуховування музики (в подушці є динамік);
  • Підсвічування: різнобарвне;
  • Розмір: 35x35 см.;
  • Вага: 350 г.

Подушка для сну, комплектація:

  • Подушка;
  • Поліетиленова упаковка.

Пам'ятайте: всередині подушки знаходяться електронні компоненти, тому прання їй протипоказане. Для чищення необхідно акуратно помити поверхню подушки і насухо висушити феном.





Наташа ( 2018-12-19 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Очень милая и красивая подушечка
Відповісти
Аурика ( 2018-11-13 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Доченька с ней не расстается , даже в садик с ней пошла , спасибо )
Відповісти
Декоративна подушка для сну Зірка
Декоративна подушка для сну Зірка