Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Електромухобійка акумуляторна (модель без ліхтарика)

Код товару: 1000503

Немає
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Ось і настало бажане літо з абсолютно усіма його приємними моментами і недоліками у вигляді нав'язливих комах, комарів, які перешкоджають розслаблятися днем і не дають відпочивати в нічний час. Треба взяти в руки звичайну газету або гумову мухобійку і влаштовувати ловлю на літаючих комах. У результаті залишаються плямочки на меблях, стінах, ви роздратовані від затяжного недосипання. Не поспішайте поступатися!

Сьогодні у вас є безпрограшний засіб для знищення комах - електромухобійка.

Мухобойка на акумуляторі виготовлена у формі ракетки, містить величезну площу потрібного впливу. Досить змахнути ракеткою - мухобійкою так, щоб стукнути або торкнутися літаючої комахи залізною сіткою. Мухи, комарі, оси, мошкара і в тому числі і джмелі гинуть від розряду гальванічного струму, абсолютно безпечного для людей і тварин. Вам більше не варто думати про батарейки. Електрична мухобойка діє на акумуляторах. На ручці є вилка, з підтримкою якої можна зарядити мухобійку в який завгодно період з розетки 220 В. Робоча поверхня акумуляторної мухобойки - гальванічного знищувача літаючих комах виготовлена з 3 -х пластів сітки, котрі здійснюють функцію охорони і дають можливість винищувати маленьку мошку.

Принцип діяльності гальванічної акумуляторної мухобойки досить нескладний.

Натисніть і утримуйте кнопочку, яка знаходиться на ручці. А потім зіграйте в бадмінтон комахами. Як тільки, комаха доторкнеться до сітки вона тут же загине від струму. У разі якщо мухи або комарі сидять на стіні, піднесіть до них ракетку з натиснутою кнопкою. Оскільки електрична акумуляторна мухобойка без проводів, її допускається застосовувати не тільки в кімнатах, однак і на повітрі. Переваги гальванічної акумуляторної мухобойки:

  • не містить проводів
  • захисна сітка
  • можливість зарядки акумулятора
  • чудово знищує комах.

Позбувайтеся просто і легко від настирливих комах, комарів та інших комах за допомогою електричної акумуляторної мухобойки. Насолоджуйтеся відпочинком!

Розміри, мм: 450x 160x70
Вага, гр: 155





Петр ( 2019-08-29 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
аккумулятор держит долго, бьет хорошо наповал

Відповісти
Тимур ( 2019-08-25 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Очень удобно ловить насекомых на лету и безопасно
Відповісти
Жанна ( 2019-05-07 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Купили это чудо в прошлом году. И не одно копейки не жалею, что потратили на нее. Это наша палочка-выручалочка, любя называем его \"Валера\". Увидев муху или комара, с довольным криком: \"Валера, настало твое время

Відповісти

Електромухобійка акумуляторна (модель без ліхтарика)
Електромухобійка акумуляторна (модель без ліхтарика)