Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Іграшковий магазин для дітей - ігровий набір Fast Food Shop (48 предметів)

Код товару: 1007712
Опис

Іграшковий магазин для дітей Fast Food Shop - це справжній магазин з продуктами харчування, граючи з яким дитина може відчути себе справжнім власником ресторану швидкого харчування.

Дитя зможе нагодувати своїх іграшок, мам і тат, бабусь і дідусів, але не безкоштовно, а за ігрову валюту. Граючи з цим набором, дитина розвиває в собі правильне ставлення до грошей і важливості способів їх отримання.

Кухня-магазин відмінна іграшка для дітей, які люблять грати в різні сюжетно-рольові ігри. З даними набором дитина уявляє себе працівником або господарем точки фаст-фуду. Дана іграшка викличе захоплення справжнього майбутнього бізнесмена, адже на цій кухні можна готувати і продавати «справжні» страви. Самі страви входять в набір, вони виконані з пластика хорошої якості, дитина виставляє їх на вітрину і озвучує вартість своїм гостям. У набір входить іграшкова каса, гроші, і справжня вітрина.

Каса виглядає як копія справжньої, має навіть лоток для зберігання грошей, що закривається. Вітрина оформлена світловими і звуковими сигналами, можна змінювати звуки, за смаком власника іграшкового магазину. Всі звукові і світлові сигнали переключаються з пульта дистанційного керування, який так само входить в комплект. Окрім того, в набір входять продукти і аксесуари до них, піднос, щипці та інше приладдя.

Дитячий ігровий набір з 48 предметів досить компактний за розмірами і займає всього 65х28х87сантиметрів. Іграшковий магазин Фаст Фуд Шоп виготовлений із пластику, і рекомендується до використання для дітей старше 3-х років.

Для роботи електронних елементів набору необхідні батарейки формату АА (в комплект не входять). Для роботи всіх деталей необхідно 7 батарейок.

Дитячий іграшковий магазин Фаст Фуд Шоп, характеристики:

  • Матеріал: пластик.
  • Вік: від 3 років.
  • Розміри в зібраному вигляді: 63.5х27,5х86,5 см.
  • У комплекті: прилавок, касовий апарат, продукти, пульт та інші аксесуари (детальніше див. фото).
  • Інтерактивні функції: світлові і звукові ефекти.
  • Джерело живлення: батарейки формату АА (пальчикові) 7 шт. У комплект НЕ входять.
  • Загальна вага набору в упаковці: 2,7 кг
  • Габаритні розміри упаковки 60х43х18
  • Упаковка: картонна подарункова упаковка





Іграшковий магазин для дітей - ігровий набір Fast Food Shop (48 предметів)
Іграшковий магазин для дітей - ігровий набір Fast Food Shop (48 предметів)