Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Дощовик з капюшоном оливковий PZ-TY-0530 - чоловічий плащ від дощу з рукавами (оливковий)

Код товару: 1007757

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Надійний захист від опадів - це те, що потрібно туристам, рибалкам, пастухам і просто тим, хто запланував вихід за межі населеного пункту заради відпочинку, але поруч немає ніякого приміщення або транспорту. Дощовик оливковий PZ-TY-0530 підходить всім незалежно від статі і віку. Виріб з нейлону є максимально щільним, що дозволяє виключити виникнення застуди через промокання і довгого перебування під опадами. При цьому плащ дає максимальну свободу руху руками і головою, що особливо корисно при лові риби або необхідності швидко пройти певну відстань.


Плащ від дощу виготовлений так, щоб волога не проникала всередину - застосована проклейка швів, що забезпечує сухість навіть після тривалого перебування під дощем.

Додатковий захист передбачена завдяки блискавки, яка закривається клапаном на кнопках. Якщо вам потрібно довго йти під дощем, немає ніякого ризику застудитися і завдяки великому каптура, який при натягуванні дає козирок. Це захищає обличчя і очі від попадання крапель. В результаті ви отримуєте максимально можливий огляд, чи не розмитий дощем. У комплекті з виробом йде чохол, що дозволяє зберігати плащ в той час, коли він не потрібен.


Надійний дощовик купити можна для кожного члена сім'ї - виріб підходить в більшості випадків навіть дітям, якщо вони не зовсім маленькі. Плащ корисний в якості підкладки, яку можна розкласти на землі, а потім вирушити далі в путь. Догляд за плащем досить простий: не потрібно використовувати особливих миючих засобів. Досить висушити виріб в тіні при кімнатній температурі або на вулиці в сонячну погоду, але не при прямих сонячних променях. Подорожуйте і відпочивайте комфортно зі зручним плащем.

Плащ дощовик для риболовлі PZ-TY-0530, характеристики:

  • Наявність капюшона: так;
  • Застібка: на кнопках;
  • Довжина рукава: 76см;
  • Ширина в плечах: 67 см;
  • Довжина: 120 см без капюшона;
  • Колір: оливковий;
  • Тип тканини: Нейлон
  • Країна-виробник: Китай

Дощовик чоловічий, комплектація:

  • Плащ від дощу з капюшоном;
  • Чохол на блискавці.





Дощовик з капюшоном оливковий PZ-TY-0530 - чоловічий плащ від дощу з рукавами (оливковий)
Дощовик з капюшоном оливковий PZ-TY-0530 - чоловічий плащ від дощу з рукавами (оливковий)