Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Двоспальне електропростирадло Electric Blanket - простинь з підігрівом 150x120 см

Код товару: 1007451

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Електропростирадло - це універсальний засіб для досягнення затишку у вашій оселі

Незалежно від того, чи почався опалювальний сезон, в вашому ліжку завжди тепло і комфортно. Приємна, м'яка байка не викликає алергію або подразнення, а значить підходить навіть маленьким дітям і людям похилого віку. Вона компактно складається і не займає багато місця у вашій шафі.

Таке простирадло можна сміливо брати з собою в подорож і на вихідні на природу. Ви зможете забезпечити собі приємний відпочинок і, підключивши кабель до акумулятора автомобіля, забезпечити незалежність від електромережі. Все що для цього необхідно - інвертор 12/24 в 220В і у вашому наметі або трейлері буде сухо і тепло. Electric blanket підтримує задану температуру і ви зможете налаштувати комфортний режим.

Товщина простирадла всього 0,5 см. І легко поміщається в рюкзак або дорожню сумку. Приємний синій колір налаштує Вас на міцний сон, і ви точно не замерзнете вночі.

Неоціненна і користь зігрівання за допомогою електроковдри для здоров'я людини

Такий пристрій використовують в медицині: в масажних кабінетах, при фізіотерапії, а також в салонах краси. Це допомагає зберегти здоров'я суглобів, а при вилазках на природу захистить від перемерзання. Рекомендуємо придбати даний прилад для людей, які страждають на ревматизм або мають призначення лікаря щодо необхідності підтримувати тіло в теплі.

Варто зазначити що простирадло не варто прати в пральній машині, але воно відмінно піддається хімчистці. Рекомендується тримати в сухому місці і уникати надмірної вологи. Такі запобіжні заходи дозволять Electric blanket працювати справно і радувати вас протягом усього терміну служби. Відмінний вибір для міжсезоння і прохолодних вечорів. Придбайте собі цю знахідку і ваші ночі стануть теплі і затишні.

Електропростирадло, технічні характеристики:

  • Перемикач: 2-x режимний.
  • Потужність: 86 W;
  • Живлення: мережа 220 V;
  • Розміри: 150 x 120 см;
  • Довжина зовнішнього дроту: 1 м;
  • Вага: 1.1 кг.

Електроковдра, комплектація:

  • Простирадло з підігрівом.





Двоспальне електропростирадло Electric Blanket - простинь з підігрівом 150x120 см
Двоспальне електропростирадло Electric Blanket - простинь з підігрівом 150x120 см