Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Сенсорна запальничка акуммуляторная Мальборо ( Marlrboro ) ZGP 21

Код товару: 1007657
Опис

Запальничка електроімпульсна ZGP 21 Marlboro - це абсолютно новий і однозначно кращий спосіб підпалити сигарету під час дощу, вітру, снігопаду або за будь-якої іншої негоди.

Така працездатність запальнички спровокована тим, що вона працює за абсолютно інноваційним принципом - між контактами створюється імпульсний електричний заряд. Цей заряд віддалено схожий на блискавку, комусь, можливо, трохи на шарову, при цьому він абсолютно безпечний для власника.

Даною запальничкою неможливо обпектися, адже немає джерела відкритого вогню. Запальничка електроімпульсна ZGP 21 Marlboro стане справжнім відкриттям для людини, яка виходить курити на вулицю і не з чуток знає, як складно підкурити сигарету в негоду.

Найважливішою перевагою електроімпульсної запальнички варто відзначити те, що вона не вимагає заправки газом, бензином або ж іншим паливом. Відсутність необхідності заправляти запальничку - це дуже зручно. Ви не турбуєтеся скільки газу або іншого палива, залишилося в запальничці, і що скоро необхідно її заправляти (а для цього потрібно мати певну вправність).

Електроімпульсна запальничка ZGP 21 Marlboro не підведе вас в самий невідповідний момент і не згасне.

Заряду цієї запальнички буде досить на місяць щоденного користування, при використанні її 10 - 18 разів на день. Чим менше разів за день ви її використовуєте, тим більше протримається заряд.

Для того щоб зарядити електроімпульсну запальничку, вам необхідно всього раз на місяць підключити через зарядний пристрій до електромережі, як звичайний телефон або до будь-якого пристрою куди можна підключити USB шнур. Для повної зарядки пристрою запальнички необхідно 2–2.5 години часу, після чого вам забезпечений ще місяць приємного користування.

Наступною важливою перевагою хочемо відзначити те, що запальничка абсолютно безпечна і екологічна. Вона не виділяє неприємних запахів і шкідливих речовин. Електроімпульсна запальничка не вибухає якщо ви раптом залишили її на сонці, або ж вона випадково впала - на відміну від газових і бензинових аналогів.

Так само хочемо звернути вашу увагу на дизайн даного пристрою, адже імпульсна запальничка ZGP 21 Marlboro має унікальний і стильний зовнішній вигляд.

Зовні вона схожа на класичну запальничку відомої фірми zippo, а всередині захований потужний і абсолютно новий механізм роботи. У назві запальнички не спроста вказана фірма сигарет Мальборо, адже зовні запальничка виконана у вигляді пачки сигарет даного виробника. Фанати класичних дизайнів воістину оцінять такий зовнішній вигляд електроімпульсної запальнички.

Дана запальничка виконана з металу і пластика, вона не боїться води і прослужить довгі роки без нарікань, а також забезпечить джерело вогню в будь-якому місці і при будь-якій погоді. Запальничка має оптимальні розміри: 60х38х10 мм, і важить всього 60грамм.

Імпульсна запальничка, характеристики:

  • Інтерфейс входу зарядного пристрою: micro USB;
  • Кабель для зарядки розміщений під пластиковою підкладкою під запальничкою;
  • Матеріал корпусу: метал;
  • Габаритні розміри запальнички: 60х38х10 мм;
  • Вага: 60 г.

Електроімпульсна запальничка, комплектація:

  • Запальничка;
  • Зарядний кабель USB-MicroUSB;
  • Подарунковий кейс.





Сенсорна запальничка акуммуляторная Мальборо ( Marlrboro ) ZGP 21
Сенсорна запальничка акуммуляторная Мальборо ( Marlrboro ) ZGP 21