Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Головоломка - лабіринт Maze Racer з таймером 3-Д

Код товару: 1000596
Опис

Зараз дуже популярні комп'ютерні ігри «на швидкість» де потрібно якомога швидше дістатися до фінішу. Вони заполонили собою ігровий сегмент і вже порядком набридли. Набагато цікавіше грати в гру, де необхідно долати перешкоди, обдумуючи кожен хід. Саме на цьому принципі побудована головоломка Maze Racer. Щоб довести кульку від старту до фінішу, необхідно мати хорошу вправність і продумувати свої дії на кілька кроків вперед. 

Характеристика головоломки Maze Racer 

3д лабіринт у формі керма виготовлений з якісного пластику. На корпусі є цифровий таймер, що фіксує час проходження кульки від старту до фінішу. З його допомогою ви зможете орієнтуватися, який новий рекорд ви встановили. Це стимулюватиме на вдосконалення своїх навичок. Відстежувати пересування кульки ви зможете через прозорий «купол», виконаний з небиткого пластика. 
Прилад оснащений динаміком, тому 3д гонки супроводжуються музикою в стилі техно, що робить гру ще більш захоплюючою. 

Розвиваючі здатності головоломки Maze Racer 

Головоломка-лабіринт розроблялася як дитяча гра. Але в результаті виявилося, що в неї захоплено грають і дорослі, так що з розряду дитячої вона перейшла в розряд сімейної. 
Гра не тільки дозволяє захоплююче провести час, вона розвиває: 

  • координацію руху, 
  • логічне мислення, 
  • уважність. 

Тому гра рекомендована для використання дітьми як розвиваюча. Дорослим же вона допоможе розвинути швидкість реакції, що може надалі стати в нагоді під час керування справжнім автомобілем, коли потрібно буде швидко зорієнтуватися при виникненні непередбаченої ситуації на дорозі.





Головоломка - лабіринт Maze Racer з таймером 3-Д
Головоломка - лабіринт Maze Racer з таймером 3-Д