Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Дитячий сейф скарбничка з кодовим замком - іграшковий сейф Панда

Код товару: 1007567

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Скарбнички для дітей в усі часи користувалися величезною популярністю. Кожна дитина на певному етапі свого дорослішання починає розуміти цінність грошей, прикрас, нехай і іграшкових. Саме тому сьогодні ми хочемо представити вашій увазі унікальну іграшку - дитячий сейф. Це вже не проста скарбничка дитяча, а солідна іграшка, яка за своїм зовнішнім виглядом нічим не відрізняється від звичайного сейфа, окрім розмірів і наявності зображення панди на корпусі.

Дитячий сейф скарбничка з кодовим замком Панда дозволяє зберігати і монети, і купюри.

Для того щоб отримати з нього гроші, виріб не доведеться розбивати, адже він легко відкривається завдяки кодовому замку. До речі, механізм влаштований серйозно. Якщо дитина введе неправильний код, двері сейфа не відкриються. Якщо залишить двері не замкненими, будуть видаватися звуки, які сигналізуватимуть про небезпеку. Більш того, такий сейф дитячий можна навіть «зламати», якщо раптом ви або дитина забудете комбінацію цифр для його відкриття. Для цього доведеться витягти батарейки з пристрою, і він повернеться до заводських налаштувань з кодом, що складається з чотирьох нулів.

Якщо ж Ви захочете змінити заводський пароль, варто виконати кілька простих маніпуляцій. Для початку введіть комбінацію – 0000, відкрийте двері, потім затисніть і не відпускайте «*». Ви побачите, як почнуть блимати світлодіоди, і після цього, не відпускаючи «*», введіть новий пароль. Для цього потрібно придумати будь-яку комбінацію з 4 цифр. Тепер натискайте на «#», і ваш пароль буде збережений.

Така іграшка позитивно впливає на формування характеру й особистості дитини. Він з ранніх років починає цінувати гроші, привчається бути заощадливим, економним. Хоч виробником цей сейф скарбничка був створений для дітей, задумка подобається навіть дорослим. Більш того, багато хто використовує подібну іграшку для зберігання в ній сімейного бюджету. Погодьтеся, навряд чи злодій, що пробрався до квартири, додумається шукати заощадження в дитячій іграшці.

Дитячий сейф скарбничка «Панда» є надійною і довговічною конструкцією.

Корпус іграшки виконаний з пластика. Реалістичність роботи іграшки забезпечує наявність механічного прийому грошей через спеціальний слот, процес супроводжується спеціальними звуками. Крім того, тут є імітація ультрафіолетової перевірки банкнот на справжність, яка не залишить байдужою жодну сучасну дитину. Вага скарбнички становить трохи більше 500 грам. Дарувати таку іграшку рекомендується дітям від 6 років і старше, адже саме в такому віці малюки починають проявляти інтерес до самостійного накопичення грошей. Але грати з подібним сейфом з кодом дитині під наглядом батьків можна і в молодшому віці.

Ну а купити скарбничку дитячу ви можете в нашому інтернет-магазині за найбільш вигідною ціною в Україні. Оформляйте замовлення, і порадуйте свою дитину такою реалістичною і корисною іграшкою. Іграшковий сейф обов'язково стане улюбленою розвагою вашого чада на довгі роки!





Дитячий сейф скарбничка з кодовим замком - іграшковий сейф Панда
Дитячий сейф скарбничка з кодовим замком - іграшковий сейф Панда