Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Вакуумні банки для масажу обличчя, губ і повік Чудесник (Chudesnik) БМП-5 (2 шт./уп.)

Код товару: 1007796

В наявності
Гарантія: 14дн.

Ціна: 109 грн
Дізнатися про зміну ціни
Вкажіть вашу адресу електронної пошти нижче, аби отримати повідомлення, щойно цей товар здешевшає.
+380
Параметри
Вид масажера: Вакуумний массажер
Для обличчя
Стать: Унісекс
Вага товару: 66 г.
Кількість в упаковці: 2 шт. (пара)
Матеріал товару (основний): Силікон
Довжина: 5 см.
Одиниця виміру: пара
Дiаметр: 1.5 см.
Тип пакування: Картонна упаковка
Поліетиленова упаковка
Країна виробник: Україна
Опис

Зараз багато хто займається омолодженням шкіри обличчя в домашніх умовах, використовуючи банки для масажу. Відповідні вироби з силікону під маркою Chudesnik доступні всім бажаючим. На відміну від традиційних банок зі скла, зазначені вироби набагато простіше використовувати і безпечніше. Немає ніякого ризику отримання опіків і інших проблем, пов'язаних з експлуатацією банок. Виконується дійсно омолодження шкіри і м'язів обличчя, а не тільки візуальне поліпшення.

Вакуумні банки стимулюють кровообіг і підтягують м'язи при регулярному використанні. При цьому вам не потрібно йти в салони краси для отримання подібного сервісу.

Також дані вакуумні банки для обличчя розгладжують дрібні зморшки, усувають набряки і мішки під очима. Додатковим плюсом є поліпшення синтезу в тканинах РНК, відновлення лімфотоку і стабілізація кровопостачання. Результат ви отримаєте вже через кілька регулярних сеансів: шкіра стане красивою, пружною, гладкою і омолодженою. Це в підсумку дає додаткову перевагу - замість використання послуг косметологів ви можете придбати силіконові банки для масажу, які обійдуться набагато дешевше. Від вас вимагається лише слідувати інструкції, що йде в комплекті з виробами, щоб отримати рівну і чисту шкіру в результаті.

При використанні обов'язково промивати всі баночки мильною водою або ж обробляти їх антисептичним засобом. Це дозволяє отримати необхідний ефект. Далі вам необхідно нанести масло для обличчя, а потім поставити банки на необхідну ділянку шкіри. Після установки вироби на поверхні обличчя необхідно робити масаж таким способом, як описано в інструкції, яка йде в комплекті. Після кожного сеансу вакуумні банки для масажу необхідно промивати і дезінфікувати. У разі правильної експлуатації один комплект прослужить довгий термін. Необхідно тільки визначитися з тим, скільки потрібно взяти банок для масажу в домашніх умовах.

Вакуумні банки купити набагато дешевше, ніж використовувати ін'єкції і дороге обладнання, яке часто не вийде поставити у себе вдома не тільки через габаритів, але і просто тому, що звичайній людині професійну апаратуру навряд чи продадуть. У комплекті ви отримуєте дві банки, які здатні змінити обличчя вже за кілька днів. Рекомендується використання комплекту тільки однією людиною і не ділити його ні з ким.

Всі банки масажні виготовляються з якісних матеріалів, гарантуючи герметичність всередині вироба при кожній процедурі. Не забувайте, що силікон набагато простіше використовувати, ніж традиційні скляні банки, завдяки меншій вазі, гнучкості матеріалу і можливості більш швидкого очищення. Діаметр в 15 міліметрів дозволить досить швидко обробити поверхню обличчя при правильному дотриманні інструкції. Перед експлуатацією рекомендується ретельно вимити обличчя, а тільки потім наносити спеціальне масло - це гарантує їх стійкість.

Банки для масажу обличчя Чудесник, характеристики:

  • Матеріал виготовлення: силікон.
  • Довжина: 5 см.
  • Область застосування: обличчя, повіки.

Банки для вакуумного масажу, комплектація:

  • 2 банки для повік і губ;
  • Інструкція.





Вакуумні банки для масажу обличчя, губ і повік Чудесник (Chudesnik) БМП-5 (2 шт./уп.)
Вакуумні банки для масажу обличчя, губ і повік Чудесник (Chudesnik) БМП-5 (2 шт./уп.)         109 грн